Uppsala Volley Medlemsansökan
Denna ansökan avser medlemskap i de inomhusföreningar som ingår i samarbetsorganet Uppsala Volleyboll, d.v.s. Uppsala Volleybollsällskap (UVBS), Uppsala Volleyklubb (UVK), Uppsala Team Volley (UTV), Teknikums Volleybollklubb, Volleybollklubben Plazir.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Förnamn *
Efternamn *
Personummer (ååmmdd-xxxx) *
Kön *
Adress *
C/o adress
Postnummer *
Postort *
Epost *
Medlemskategori *
Ungdom t.o.m.18 år. Betalningen sker på Plusgiro 73 02 97-9. Ange namn vid inbetalningen. Observera att träningsavgifter tillkommer för aktiva medlemmar. I priset för medlemsavgiften med licens ingår skadeförsäkring samt prenumeration på tidningen Volleyboll.
Godkännande *
Härmed ansöker jag om medlemskap i Uppsala Volley för säsongen 2014/2015. Jag förstår att ansökan är fullbordad först när inbetalningen av medlemsavgiften är slutförd (UVBS Plusgiro 73 02 97-9). I samband med medlemskap samtycker jag till att de personuppgifter som jag lämnar i ansökan kan användas av föreningen, inkl. för att registrera medlemskapet i IdrottOnline. Uppgifterna kommer att behandlas enligt Personuppgiftslagen (PuL) och uteslutande för föreningens ändamål t ex tävlingslicensiering/försäkring, bidragsansökan, registrering samt rapportering av medlemsmatrikel till Riksidrottsförbundet. Jag är medveten om att jag kan läsa mer om personuppgiftslagen på www.datainspektionen.se.
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy