Anmälan till spridningskonferens!
Funktionsrätt Göteborg Individstöd och LaSSe Brukarstödcenter inbjuder till spridningskonferens av verksamheternas erfarenhetsrapporter 2018. Vi bjuder även in till intressanta föreläsningar inom området.

Datum: Den 9 april
Tid: 13.30-17.00
Plats: Dalheimerssalen, Dalheimers hus, Slottsskogsgatan 12, Göteborg

Om formuläret inte funkar för dig - maila din anmälan till info@funktionsrattgbg.se eller ring oss på 031-24 03 03. Ange namn, förening/organisation, telefonnummer, samt eventuella behov av specialkost och andra behov.

www.funktionsrattgbg.se

Förnamn *
Your answer
Efternamn *
Your answer
Förening/organisation *
Your answer
E-post *
Your answer
Telefonnummer
Your answer
TILLGÄNGLIGHET
Funktionsrätt Göteborgs möten ska vara tillgängliga för alla. Meddela oss gärna vad som behövs för att konferensen ska vara tillgänglig för dig. Undvik parfym och starka dofter. Stäng av mobilen under mötet.
Kost *
Required
Kommer du tillsammans med en personlig assistent? *
Vill du beställa extra fika till personlig assistent? *
Om ja ovan, har din personliga assistent något särskilt kostbehov?
Your answer
Detta behövs för att arrangemanget ska vara tillgängligt för mig:
Your answer
Fotografering vid arrangemanget
I samband med arrangemanget kan det förekomma fotografering. Fotona sparas av Funktionsrätt Göteborg på en säkrad server och kan även komma att publiceras på Funktionsrätt Göteborgs hemsida, nyhetsbrev eller Facebook-sida. Materialet används i informations- och marknadsföringssyfte. Eftersom fotografier är en personuppgift behöver vi din tillåtelse att fotografera dig vid arrangemanget och eventuellt publicera materialet via ovan nämna kanaler. Kom ihåg att detta är frivilligt och att du har rätt att neka till att bli fotograferad.
Godkänner du att du Funktionsrätt Göteborg fotograferar dig vid arrangemanget? *
Registrering av personuppgifter
Vi behöver ditt samtycke för att samla in dina personuppgifter till arrangemanget. Dina personuppgifter kommer att behandlas fram till att arrangemanget är över. Därefter raderar vi alla personuppgifter som är kopplade till arrangemanget. Du har rätt att begära ett registerutdrag, rätt att få felaktiga uppgifter rättade eller raderade, rätt att begära begränsning, rätt att invända mot behandlingen, samt rätt att begära att uppgifterna flyttas. Du har även rätt att närsomhelst återkalla ditt samtycke genom att kontakta oss på info@funktionsrattgbg.se. Är du missnöjd med hur vi behandlar dina personuppgifter har du även rätt att lämna in ett klagomål till Datainspektionen.

Om du inte godkänner att vi sparar dina personuppgifter fram till arrangemangets slut kan vi tyvärr inte hantera din anmälan. Du är då välkommen till arrangemanget i mån av plats.

Godkänner du att Funktionsrätt Göteborg sparar dina personuppgifter fram till arrangemangets slut? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service