De toekomst begint vandaag!
Wanneer je voor een grote verandering of cruciaal punt in je professionele leven staat, is het goed om daar aandacht aan te besteden. Zo sta je misschien op het punt om het bedrijf van je ouders over te nemen, wil je jouw onderneming verduurzamen of zie je kansen om je bedrijf te verbreden of het verdienmodel te veranderen. Welk vraagstuk je ook hebt, NAJK en de Rabobank willen je erbij helpen!

Motiveer waarom jij gratis professioneel advies en ondersteuning op maat zou moeten winnen en wie weet komt jouw toekomstvisie weer een stap dichterbij!
Voor- en achternaam *
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Adres + postcode *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Schrijf hier je motivatie (max. 1 A4) *
Ik ben akkoord met de privacy- en actievoorwaarden *
Privacy- en actievoorwaarden
• Voor iedere deelnemer is een individueel ondersteuningstraject vastgesteld ter waarde van €2.000. Aan ieder individueel traject ligt een document ten grondslag waarin staat welke uitdaging met dit traject word geholpen. Hierin staat ook het tijdspad en de precieze begeleiding beschreven.
• Rabobank en NAJK kunnen niet garanderen dat de gehele uitdaging van de deelnemer na afloop van het traject opgelost is. Rabobank en NAJK willen de deelnemers op weg helpen om de uitdaging aan te gaan.
• NAJK is het eerste aanspreekpunt voor deelnemers bij vragen via communicatie@najk.nl.
• Deelnemers van ‘De toekomst begint vandaag’ schrijven tijdens het traject minimaal twee blogs of nemen minimaal twee vlogs op. Deze blogs en vlogs worden verspreid via de social media kanalen van Rabobank en NAJK en de website van NAJK.
• Deelnemers taggen Rabobank en NAJK in de uitingen die zij over het traject doen op social media.
• De deelnemers geven NAJK en Rabobank toestemming om hun verhaal te delen met andere jonge ondernemers.

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt. Report Abuse