Indmeldelse i Herlev Rebels

  Udstyr

  Udstyr kan lånes af klubben i den gratis prøveperiode. Dette udstyr skal altid efterlades i klubben, da spillere på klubbens andre hold også skal kunne bruge det. Man kan købe en tandbeskytter i automaten i klubben for 15 kr. Tandbeskytter er obligatorisk for at kunne deltage i træning. Herefter tilrådes man at investere i eget udstyr, som bl.a. kan købes på www.outlet.dk.
  This is a required question
  This is a required question

  Kontingent, licens og bus

  Første måned er gratis. Herefter vil du blive indmeldt i klubben. Man giver klubben samtykke til at indløse spillerlicens på ens vegne, som opkræves sammen med kontigentopkrævning. Man vil man blive opkrævet et administrationsgebyr på 50 kr. pr. kontingent opkrævning, som IKKE er registret på PBS. Det samlede årlige kontingent + licens for pr 1. marts 2017 er: U12/U14 1.800 + 200 U16 2.116 + 300 U19 2.433 + 300 Senior 2.750 + 450 Flag 550 + 250 Passiv 500 Herudover skal påregnes udgifter til eventuelle busture til udebanekampe. Hvis der på et tidspunkt skulle være behov for at lave en indbetaling til klubben, kan regnr. og kontonr. findes her: Regnr. 1551 Kontonr. 3713733

  Kommunikation via Facebook

  En stor del af holdenes interne kommunikation foregår via Facebook-grupper. Klubben har en fælles gruppe 'Herlev Rebels AFC'. De enkelte hold har derudover hver deres gruppe. Tal med Head Coachen for holdet for yderligere information.

  Rebels Score

  Rebels Score er et system på hjemmeside til registrering af opgaver, som spilleren forventes at løse i forbindelse med hjemmebanekampe. Kort efter indmelding vil du modtage en mail med dit password til Rebels Score. I starten af sæsonen vil spilleren blive sat på opgaver. Det er spillerens ansvar at tjekke, at en løst opgave bliver registreret i deres navn efter fuldførelsen. Udeblivelse fra en opgave resulterer i karantæne i næste kamp, som spilleren kunne deltage i. Hvis man ikke har mulighed for at fuldføre opgaven, er det ens eget ansvar at finde en anden til at overtage opgaven.

  Telefonnummer-, adresse- eller e-mailskifte

  Skifter du telefonnummer, adresse, e-mail m.m., skal du selv ændre dette under 'Rebels Score' på hjemmesiden.

  Andet

  Som medlem er man IKKE forsikret gennem klubben. Tjek med dit eget forsikringsselskab. Herlev Rebels er en amerikansk fodbold klub under Dansk Amerikansk Fodbold Forbund (www.daff.dk), som er et forbund under Dansk Idrætsforbund (http://www.dif.dk/da/forbund). På DAFF's hjemmeside kan du finde kampprogrammer. U12/U14 - http://www.daff.dk/amerikanskfodbold/turnering-2014/u12u14/ Alle andre hold - http://resultater.daff.dk/tms/Turneringer-og-resultater/Soegning.aspx Her finder du øvrige kontaktinformationer: http://herlevrebels.dk/klubben/kontakt