Prijava za ISWiB goes local
ISWiB Goes Local je petodnevni festival namenjen mladima iz Srbije, koji će u našoj prestonici od 23. do 27. jula okupiti mlade i ponuditi im kvalitetan i raznovrsan sadržaj.

Mladi će imati priliku da učestvuju na nekim od dvanaest edukativnih radionica i da uče i razmenjuju iskustva sa stručnjacima u oblastima kao što su joga, ples, fotografija, javni nastup, selfbranding i brojnim drugim. Predstavićemo im neke još uvek neistražene lokacije u našoj prestonici, a na nekim od tradicionalnih ISWiB događaja i vrhunske umetnike, kao i tradicije i kulture drugih zemalja, jer upravo povezivanje mladih na globalnom nivou i usvajanje i širenje vrednosti multikulturalizma jesu neki od ciljeva na koje organizacija Svetski omladinski talas želi da utiče. Sve ovo, biće začinjeno najboljim žurkama u gradu, druženjem i poznanstvima koja će prerasti u nezaboravne uspomene.

Ukoliko imaš između 18 i 30 godina i dolaziš iz Srbije, ISWiB Goes Local avantura je sprema na tebe! Popuni predstojeću formu i pridruži nam se!

*Participacija za učešće na ISWiB goes local je 2500rsd. Više detalja o opcijama za uplatu, prijavljeni učesnici će dobiti naknadno na mail.

-

Podaci koje deliš će biti na odgovarajući način obrađivani u svrhu procesa selekcije, i to isključivo od strane članova organizacionog tima ISWiB goes local. Obavezujemo se na čuvanje njihove privatnosti, sigurnosti i integriteta, kao i na sprečavanje njihovog korišćenja i zloupotrebe od strane trećih lica.
Ime i prezime *
Datum rođenja *
MM
/
DD
/
YYYY
Boravište (navesti i mesto prebivališta ukoliko se ono razlikuje) *
E-mail adresa *
Broj telefona *
Unesi linkove svojih profila na društvenim mrežama
Da li si član/ica neke omladinske/studentske organizacije i ako jesi, koje? *
Da li si već učestvovao/la na ISWiB-u? Ukoliko jesi, navedi godinu učešća. *
Režim ishrane: *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy