Maksuhuojennushakemus
Lapuan Kaupunki
Musiikkiopisto

Sivistyslautakunta on päätöksellään 14.12.2016 § 5 lukukausimaksukorotusten yhteydessä hyväksynyt lukukausimaksuhuojennuksen myöntämisen.

"Työttymyyden ja tai muun syyn vuoksi heikentyneen taloudellisen tilanteen vuoksi oppilaan huoltaja/oppilas voi anoa huojennusta lukukausimaksuun. Maksuhuojennus on enintään 50% lukukausimaksusta ja se on anottavissa kuluvan lukukauden alussa (___.____. ja/tai ____.____.mennessä). Musiikkiopisto varaa enintään 2.000 € määrärahan tähän tarkoitukseen. Maksuhuojennuksia myönnetään saatujen hakemusten perusteella siihen varatun määrärahan puitteissa. Huojennuksiin varattu määräraha tarkistetaan kalenterivuoden alussa suhteuttaen sen toiminta- ja taloussuunnitelman resursseihin."

Maksuhuojennusta on mahdollista hakea VARSINAISEN OPPILAAN LUKUKAUSIMAKSUUN syyslukukaudesta 2017 alkaen. Huojennuksia pyritään jakamaan tasapuolisesti. Saman perheen useamman lapsen kohdalla pyritään huojennus myöntämään ainakin yhdelle lapselle.

Huojennusta haetaan tällä vapaamuotoisella hakemuksella ja luottaen hakemuksen tietojen oikeudellisuutteen. Tulo- ja velallisuustietoja ei hakemukseen tarvitse liittää.


Hakemukset jätettävä pe 14.2.2020 mennessä.
Päätöksestä ilmoitetaan sähköpostin välityksellä viikolla 8.
Haen maksuhuojennusta *
Oppilaan/oppilaiden henkilötiedot
(jonka/joiden osalta haetaan maksuhuojennusta)
Nimi ja henkilötunnus (sukunimi, etunimi) *
Your answer
Nimi ja henkilötunnus (sukunimi, etunimi)
Your answer
muut musiikkiopistossa opiskelevat sisarukset
Your answer
Huoltajan henkilötiedot (nimi, henkilötunnus, osoite, sähköpostiosoite) *
Your answer
Maksuhuojennuksen hakemisen perusteet (kirjoitetaan vapaamuotoisesti). *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Lapuan kaupunki. Report Abuse