Producentansökan Scenkonstdagar '18
Ansökningsformulär för dig som är producent och vill visa ditt utbud för arrangörer i norra Sverige under Scenkonstdagar '18. Scenkonstdagar är en årlig utbudshelg för vuxenutbud och samlar arrangörer från de fyra nordliga länen: Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland och Jämtland.

Ansökan ska vara oss tillhanda senast den 27 augusti. Därefter gör arrangörsgruppen ett urval, och besked lämnas den 17 september. För frågor rörande anmälan och upplägget kontakta projektansvarige Inger.holmberg@riksteatern.se.

Email address *
Till programbladet
Namn på producent/organisation *
Your answer
Namn på föreställning(ar) som presenteras *
Your answer
Teknisk specifikation
Detta är de uppgifter vi lämnar till våra tekniker. Vi gör allt vi kan för att tillgodose era behov, men kan inte garantera att vi kan uppfylla alla önskemål. Observera att presentationstid är begränsad till max 12 minuter för scenisk presentation och max 7 minuter för muntlig presentation. Därutöver kan tre hela föreställningar presenteras.
Typ av scenframträdande *
Ju mer levande, desto större chans att arrangörerna vill boka.
Antal personer som behöver headset/mygga? *
Antal personer som behöver handmick/mikrofon på stativ? *
Behöver ni göra ett soundcheck?
Vi erbjuder möjlighet för kort teknikkoll inför respektive presentationspass. Behövs en särskild tid för längre förberedelse, ange tidsbehov här:
Your answer
Önskar ni visa bildspel eller film? *
Ange även om ni tar med egen dator och om det är en PC eller Mac. Om ni istället tar med ett USB-minne, ange vilken/vilka filtyper ni vill visa.
Your answer
Vilken eventuell rekvisita behöver ni? *
Ange det ni tar med och om det är något särskilt ni önskar hjälp med att ordna.
Your answer
Behöver ni bärhjälp? *
Ange om ni behöver hjälp med inlast/utlast eller bygge, under hur lång tid och hur många personer ni beräknar behövs. Observera att scenbyggen endast görs i samband med visning av hel föreställning (3 föreställningar väljs ut till Scenkonstdagar '18).
Your answer
Deltagarinformation
Ange antal personer som deltar *
Ange namn på samtliga som deltar *
För att kunna göra deltagarbrickor som medger inpassering.
Your answer
Beräknad ankomst *
Time
:
Beräknad avresa *
Time
:
Måltidsbeställning
Under Scenkonstdagar bjuder vi på lunch och fika den dag ni genomför er presentation. Väljer ni att delta även den dag ni ej håller presentation debiteras 65 kr/fika, 160 kr/lunch. Middagen på lördagkväll kostar 230 kr/person. Alla priser är exklusive moms.
Vilka måltider vill ni beställa?
Kryssa för de måltider ni vill ta del av. Lämna tomt om ni inte kommer att ta del av några måltider.
Ange eventuell specialkost/allergier *
Ange om det finns behov av specialkost, och antal av varje. Om inget anges = äter allt. Observera att dietönskemål inte kan tillgodoses (t.ex. LCHF).
Your answer
Förmingel fredag 9 november på Hotel Winn
Anländer du redan på fredag kväll finns möjlighet att delta i mingel i hotellbaren Plectrum, på Comfort Hotel Winn. Detta är till självkostnadspris, men restaurangen vill gärna kunna vara lite förberedd på ungefär hur många som väntas komma.
Antal som planerar komma på minglet:
Mötesplats Scenkonstdagar '18
Mötesplats är det informationstorg där producenter och arrangörer möts, minglar och diskuterar bokningar under lördag och söndag med huvudfokus under ett särskilt pass lördag eftermiddag. Ta chansen att visa upp er och lära känna arrangörerna! Mer information kommer på scenkonstdagar.se. Kontakt för Mötesplats Scenkonstdagar '18 är christina.degerstrom@teatercentrum.se
*
Föreställning lördag kväll
På lördag kväll finns chans att se föreställningen Hairy Tales av Mighty Performing Arts Collective, klockan 19.00 på Idunteatern, till ett subventionerat konferenspris (prel 250kr).
Hur många biljetter vill ni köpa? *
Fakturering
Ange faktureringsadress
OBS! Behövs endast om ni beställt middag lö kväll, extra lunch/fika utanför presentationsdagen eller biljetter till föreställningen Hairy Tales på lördag kväll.
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms