30. Művészetek Völgye Önkéntes jelentkezési lap
A tavalyi nehézségek után idén méltó módon ünnepeljük meg az ország legrégebbi összművészeti fesztiválját, a 30 éves Művészetek Völgyét. Idén is szeretettel várjuk a lelkes, 18 év feletti önkéntesek jelentkezését. Mielőtt azonban belevágsz, olvasd el az alábbi sorokat és csak ezt követően döntsd el, valóban tudod-e vállalni a Völgymanó munkakört.


LEÍRÁS:
Az önkéntes elsődleges feladata, hogy jól érezze magát!
Az önkéntes köteles részt venni az eligazításokon. Köteles továbbá a rá bízott feladatot maradéktalanul elvégezni, az elvárt (8 órát nem meghaladó) munkaidőben a gondjaira bízott helyszínen tartózkodni. Amennyiben váltótársa nem érkezik meg, jelzi a problémát és megvárja, míg a váltás megérkezik. Ez legfeljebb 30 perces „túlórát” jelenthet, melyet kompenzálunk.

A Művészetek Völgyébe a munkakezdést megelőző napon kell megérkezned a megadott időintervallumban, de legkésőbb este 20 óráig. Felkeresed az Önkéntes Szervezői Irodát (Fesztiváliroda mögötti óvoda épület, cím: Kapolcs, Kossuth u. 60, 8294, GPS: 46°57'22.0"N 17°36'29.9"E) és eligazításon veszel részt. Itt történik a szerződéskötés is. Az eligazítás során kapod meg a munkaruhát, illetve tájékoztatást arról, hogy kinek a csoportjába tartozol, valamint azt, hogy hol, melyik faházban lesz a szállásod. A csoportvezetőd elkísér a szálláshelyedre és bemutatja a csoport tagjait egymásnak. Az érkezés napján már kap napi karszalagot, Az első munkanaptól jár a napi egy meleg étel.

FELADATOK:
1. Jegyellenőrzés (nem árusítás)
2. Helyszínőrzés (kiállítások, stb.)
3. Parkoló őrzés, forgalomirányítás
4. Logisztikai segítő, road

ELVÁRÁSOK:

1. Betöltött 18. életév (a fesztivál 1. napjáig)
2. Hibátlanul kitöltött jelentkezési lap
3. Korábbi években nem mentettünk fel a munkavégzés alól.

Bármilyen probléma esetén az önkéntes csapatvezetőhöz kell fordulni. Munkaidőn kívül személyesen nyitvatartási időben felkeresheted az irodát is vagy telefonon eléred az ügyeletes kollégát.
Önkéntes pólót csak szolgálati ideje alatt viselhetsz!
Az önkéntes vállalja, hogy amennyiben nem veszi fel a munkát, idő előtt elhagyja a posztját vagy viselkedésében, öltözékében, állapotában a Völgyhöz méltatlanul jelenik meg, illetve ha nem tartja be a szabályzatot, a szervező felmentheti a feladatvégzés alól és a továbbiakban nem tart igényt munkájára. Ebben az esetben a főszervező megfoszthatja karszalagjától, majd köteles azonnali hatállyal elhagyni az önkéntes tábort és semmilyen igénnyel nem fordulhat a szervezők felé. A felmentett önkéntesek 3 éven belül biztosan nem kerülhetnek be az önkéntes csapatba, jelentkezésüket a szervezők figyelmen kívül hagyják. Három év után a probléma súlyosságától függően döntenek a csapatba kerülésről.
Problémás esetben azonnal hívd az önkéntes szervezőt telefonon, vagy a hozzád legközelebbi biztonsági őrön keresztül! Ne keveredj konfliktusba, a vitás helyzeteket a szervező oldja meg.
Utasítást csak a szervezők adhatnak. Sem a helyszíngazda, sem a biztonsági őr nem kérhet olyat, hogy ne ott, vagy ne úgy végezd a munkádat, ahogy azt a csapatvezetőd ismertette.

JUTTATÁSOK:
1. Heti/napi karszalag
2. 2-4 fős faházas szálláshely
3. napi egy meleg étkezés
4. munkaruha (póló)
5. szabad nap(ok)

JUTALMAZÁS:
Azokat az önkénteseket akik kiemelkedő munkát végeznek, ajándékban részesülnek. Ez lehet hamis karszalaggal megfogott látogató, felkészültség egy tárlat vezetésénél, vagy jól kezelt forgalmi helyzet.
A hamis karszalagokat gyűjtjük, így ilyen esetben azonnal szólj a főszervezőnek!

ILLEM:
1. Ittasan nem lehet megjelenni, mert azonnali kizárással jár.
2. Az ideális völgymunkás kedves, szolgálatkész, hiszen a fesztivált képviseli, a látogató vele találkozik először. A lekezelő, elutasító, vagy hanyag magatartás kizárást vonhat maga után.
3. A völgymunkás a munkavégzés ideje alatt munkapólót visel. Mivel több pólót is adunk, nem nagy elvárás az, hogy megbecsülje és tiszta, igényes állapotban viselje mindenki. A póló azonosításra szolgál! Annak megrongálása azonnali kizárással jár! A munkaruha viselése munkaidőn kívül tilos!
4. Szeretjük a házikedvenceket, kutyabarát hely vagyunk, de legyetek tekintettel egymásra, szobatársaitokra és a kiskedvencre is, ne hozzatok magatokkal élő állatot a táborba és a munkavégzés helyére!

JÁRVÁNYÜGYI SZABÁLYOZÁS:
A pandémiás időszak korlátozásai és szabályozása kapcsán az alábbiakat tudnotok kell:
Szervező jogosult (de nem köteles) az önkéntestől vírustesztet, védettséget igazoló okmányt, vagy azzal egy tekintet alá eső orvosi igazolást kérni, annak bemutatását előírni a fesztiválra való belépést megelőzően. Amennyiben az Önkéntes pozitív vírustesztet produkál, vagy védettségét nem tudja hitelt érdemlő módon igazolni, úgy a Szervező jogosult megtiltani a fesztiválra történő belépést azzal, hogy az Önkéntest kártérítésre nem jogosult igényt támasztani a Szervezővel szemben. Az Önkéntes kötelezettséget vállal arra, hogy a járványügyi hatósági ajánlásokat és intézkedéseket – különösen maszkviselés és távolságtartás – maradéktalanul betartja. Amennyiben ezen kötelezettségét az Önkéntes megszegi, úgy a Szervező jogosult azonnali hatállyal az Önkéntes szerződést megszüntetni és az önkéntest a fesztivál területéről eltávolítani.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2021. 06. 11.

Jelentkezési feltételek elfogadása *
A jelentkezési feltételeket elolvastam, a feladatot megértettem, a szabályokat megismertem, és elfogadom azokat.
Válaszd ki a járvány kapcsán rád leginkább jellemző pontot!
A válaszadás nem kötelező és nem befolyásolja a kiválasztást!
Clear selection
Adatvédelmi nyilatkozat *
ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ: http://bit.do/mvadatkezeles
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Privacy Policy