Vooruitbestelling kledingpakket SV Ballangrud jeugd
Vanaf komend winterseizoen is het mogelijk om bij sv Ballangrud schaatskleding te leasen. Dit doen we tegen aantrekkelijke leaseprijzen zodat de Ballangrudjeugd in mooie clubkleding schaatst.

Met dit formulier plaats je een vooruitbestelling voor het komende winterseizoen. Er zijn ongeveer 40 pakketten beschikbaar in het eerste jaar en toekenning vindt plaats op volgorde van binnenkomst van de bestelling. Dit is geen definitieve bestelling. Deze plaats je tijdens de passessie. Deze is op maandagavond 3 juli, 19.00u-20.00u in de kantine van de Wielervereniging bij de skeelerbaan. (naast de schaatsbaan)
Hier pas je de kleding, bestel je jouw pakket en regelen we direct de betaling. Bij de start van het nieuwe seizoen vindt de uitgifte plaats op de de open dag van de schaatsbaan.

Leaseplan
Er zijn drie pakketten om uit te kiezen. Deze lease je per schaatsseizoen voor het aangegeven bedrag. Na het seizoen lever je het pakket weer in bij de kledingcommissie.
Kledingpakketten, wat krijg je?
Pakket A: Trainingspakket €35,-
In dit pakket zit een salopette en een thermojack, beiden in sv Ballangrudstijl. Hiermee kunnen de jeugdleden trainen en hun eerste KBT wedstrijden rijden. Een instappakket dat tegen een bedrag van €35,- geleased kan worden.

Pakket B: Wedstrijdpakket €60,-
In dit pakket komen de wedstrijdrijders van de jeugd goed voor de dag. Zowel op de trainingen als bij de wedstrijden.
Met een thermojack, een ritsbroek en een (thermo)marathonpak is je uitrusting in een klap compleet, volledig in sv Ballangrudstijl.
Dit kledingpakket lease je voor €60,- per schaatsseizoen.

Pakket C: Wedstrijdpakket plus €80,-
Dit totaalpakket voor de fanatieke wedstrijdrijders van de jeugd. Dit kledingpakket lease je voor €80,- per schaatsseizoen.
Dus:
-Thermojack
-Ritsbroek
-Marathonpak (thermo)
-Wedstrijdpak

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms