Beställning av glass hösten 2019
Jag känner en glädje och stolthet över att du vill beställa min hantverksglass. Glassen tillverkas från grunden unikt till dej. Jag använder lokala och ekologiska råvaror i största möjliga mån.

Vänligen fyll i e-postadress, namn och antal burkar du önskar beställa.

På mina sociala kanaler, instagram och facebook presenteras kontinuerligt vilka smaker som är klara för avhämtning på Pop-Up Gelaterian Plangatan 7 i Alingsås. Jag publicerar även status på hemsidan www.hollandersglass.se

Pop-Up Gelaterian håller öppet fredagar 15-18 samt lördagar 11-15 i augusti samt lördagen den 28 september 11-16. Passar inte dessa tider dej är du välkommen att ringa mej (070-28 111 40) så får vi tillsammans bestämma tid för utlämning.

Om du beställer fler smaker, kan du vänta med att hämta ut glassen till alla dina smaker är klara om du vill. Det finns plats i mina frysar!

Email address *
OBSERVERA - Detta beställningsformulär riktar sig enbart till privatpersoner!
Önskar du som företag beställa glass, vänligen ring Joachim på telefon 070-2811140 (säkrast når du mej på onsdag eftermiddag samt torsdagar)
Namn (för och efternamn) *
Your answer
De flesta av mina smaker klassas som mathantverk och de är certifierade hos Eldrimner. Jag är dessutom ansluten till Lokalproducerat väst.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service