Inschrijflink Excursie 2: Pro Persona
Lieve Leden,

Na een heerlijke kerstvakantie van twee weken is het tijd om weer aan de slag te gaan! In januari zal de excursiereeks van Brainwave weer worden voortgezet. Ditmaal zullen wij een excursie organiseren om de klinische praktijk te bekijken. WIl je meer weten over hoe het werk en de werkomgeving van een klinisch neuropsycholoog eruit ziet? Dit is je kans om te zien hoe het eraan toe gaat in klinische instellingen! We gaan namelijk op 9 januari naar Pro Persona, een instelling in Wolfheze voor geestelijke gezondheidszorg. De excursie zal verzorgd worden door Rhody Haalboom. Zij zal ons een rondleiding geven over het terrein van de instelling. Daarnaast zullen we het museum van Pro Persona bezoeken.

Wolfheze ligt op een half uurtje per trein van Utrecht. De excursie begint om 15:00 en zal eindigen om 17:00. Wij zullen jullie als bestuur opwachten bij Pro Persona, dit ligt op een paar minuten loopafstand van het station van Wolfheze. Er mogen in totaal 25 mensen mee naar de excursie. Zoals gewoonlijk is deze activiteit gratis voor leden van Brainwave. Voor academisch professional studenten is deze activiteit €2. We zullen na de excursie samen teruggaan naar station Wolfheze, vanaf daar kan iedereen verder reizen op eigen gelegenheid.

Wij zijn erg benieuwd naar het leven van een neuropsycholoog in de klinische praktijk, hopelijk jullie ook!

Liefs,

Het 9e bestuur van Brainwave
Wat is je naam? (Voor Academic Professionals wordt de naam bewaard, zodat wij kunnen doorgeven dat de activiteit is gevolgd als onderdeel van Academic Professional. Andere namen worden weer verwijderd.) *
Your answer
Wat is je email? (Zo kan je gemailt worden als er iets mis gaat) *
Your answer
Ben je lid van Brainwave? (Dit wordt gecontroleerd dus graag eerlijk invullen) *
Ga je naar deze activiteit als onderdeel van Academic Professional? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy