Inventarisatie technische problemen Beleef de Lente (BdL) website.
Op de BDL website ervaren bezoeker soms problemen van technische aard: ze zien geen live beelden, horen geen geluid, of het beeld valt steeds weg. We zouden deze problemen graag verhelpen of bezoekers helpen de problemen op te lossen. Om dat te kunnen doen hebben we meer informatie nodig van bezoekers die problemen ondervinden. Daarvoor is deze enquête bedoeld.
Wij vragen de bezoekers die problemen ervaren deze enquête in te vullen, zodat het BDL team inzicht krijgt in waar wat mis gaat en wat de achtergronden van die problemen kunnen zijn.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Problemen bij meerdere apparaten?
Problemen bij meerdere apparaten?

Waarschijnlijk bekijk je de BDL site dan eens op je telefoon, dan weer op je Tablet of op je PC/laptop. Het BDL team wil graag weten per apparaat/medium of en zo ja, welke problemen/onvolkomenheden er zijn. Wij vragen je voor alle door jou gebruikte mediums de enquête in te vullen.

Invullen enquête.
Het invullen van de enquête kost je nog geen minuut per medium, en de tijd is vooral afhankelijk van het aantal door jou geconstateerde problemen/onvolkomenheden die je constateert.
Om naar de volgende vraag te gaan klik je op "volgende". Wil je een al beantwoorde vraag aanpassen, klik dan op vorige.
Wil je tussentijds stoppen maak dan het medium waarmee je bezig bent af, en kies voor "Einde enquête" en verzenden. De volgende keer dat je de enquête invult ga je gewoon door met het invoeren van een nieuw medium.
Welk apparaat gebruik je om de BDL site te bekijken
Clear selection
Mijn verbinding met mijn internet provider is een
Clear selection
Snelheid van je verbinding.
Afhankelijk van je abonnement en je provider, heeft je verbinding een bepaalde snelheid. Deze wordt uitgedrukt in Mbps. Vooral bij het streamen van filmpjes speelt de snelheid een rol. De snelheid kun je meten met een "Speedtest".
Deze test kun je vinden op: http://www.speedtest.net/.
Zou je de speedtest willen uitvoeren en onderstaande vragen willen beantwoorden.
Wat is je download snelheid?
Wat is je upload snelheid?
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy