Înscrie-te la turul ghidat „Bucureștii și cutremurele” - 13 noiembrie 2022 11:00
Completează acest formular pentru fiecare participant la tur pe care dorești să îl înscrii. Datele vor fi ținute confidențial. În eventualitatea în care persoanele nominalizate nu mai ajung la tur, te rugăm să ne anunți.

DETALIILE TURULUI:

CÂND? Duminică, 13 noiembrie, la ora 11:00. Turul durează aproximativ două ore și jumătate.

PUNCT DE ÎNTÂLNIRE. Statuia lui Ion Heliade Rădulescu din Piața Universității. Încearcă să ajungi cu 10 minute înainte de ora de începere. Turul se va încheia în Piața Romană.

Echipa de ghizi este formată din:
  • Dr. Dragoș Toma-Dănilă, cercetător în cadrul Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP)
  • Drd. Ing. Alexandru Țigănescu, cercetător în cadrul INCDFP și student doctorand în cadrul Universității Tehnice de Construcții din București (UTCB)
  • Cristi Radu, povestitor urban care explorează, documentează și promovează din 2007 Bucureștiul (pagina de Instagram)
  • Ing. Bogdan Buzăianu, inginer proiectant și reprezentant al Asociației Inginerilor Constructori Proiectanți de Structuri (AICPS
PARTICIPANȚI. Grupul se constituie din persoanele care se prezintă la punctul de întâlnire până la ora începerii turului, cu rezervare prealabilă. Vârsta minimă recomandată este de 14 ani. 

! RĂSPUNDERE PERSONALĂ. Prin prezentarea la tur declari că nu pui sănătatea altora în pericol în contextul pandemic actual și nu întrerupi buna sa desfășurare.

COSTURI. Turul este oferit gratuit. Donațiile sunt însă apreciate, ca un semn de apreciere pentru ghizi și contribuție la dezvoltarea inițiativei. Participanții vor primi gratuit materiale de informare cu privire la modalități practice de reducere a riscului seismic și linkuri utile.

! IMPORTANT. Îmbracă-te cu haine groase - vom sta numai afară pe durata turului! În funcție de condițiile meteo sau alte motive, tururile pot fi anulate sau amânate, situație care se va anunța, inclusiv pe adresa de email furnizată. Verifică periodic site-ul INCDFP și tab-ul "Discussion" de pe evenimentul de Facebook - https://www.facebook.com/events/506835748125451

Organizatori: Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (Dragoș Toma-Dănilă, toma@infp.ro).
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nume și prenume *
Vârsta *
Autoevaluare a nivelului de cunoștințe despre cutremure *
Deloc
Foarte multe
Ce te-ar interesa mai mult să aflii în timpul turului? *
Required
Număr de telefon valid *
Adresă de email validă *
Comentarii (dacă este cazul)
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy