Vihreiden nuorten hankeavustushakemus
Tällä lomakkeella voivat Vihreiden nuorten jäsenjärjestöt ja toimintaryhmät hakea avustusta projektiluontoiseen toimintaan, kuten tapahtumiin, tempauksiin, kampanjoihin ja kertaluontoisiin julkaisuihin. Lisäksi myönnämme avutuksia muun muassa materiaalihankintoihin sekä kurssien järjestämiseen.

Avustuksilla ei ole ala- eikä ylärajaa, eikä niihin vaadita omavastuuosuutta. Avustusten myöntämisestä päättää 200e asti per järjestö/vuosi Vihreiden nuorten järjestö- ja koulutuskoordinaattori sekä ylimenevistä hakemuksista Vihreiden nuorten hallitus hakemusta seuraavassa kokouksessaan. Hallitus kokoustaa kerran kuussa. Avustuksen myöntämisestä tiedotetaan suoraan järjestölle. Kuukauden sisään hankkeen toteuttamisesta tulee avustuksen saajan täyttää hankeavustusraportti: tinyurl.com/hankeavustusraportti.

Kaikkeen koulutus- tai kerhotyyppiseen toimintaan kannattaa hakea myös Vision avustusta: visili.fi. Tukea voi hakea esimerkiksi keskustelutilaisuuksiin, kursseihin ja tapahtumiin, joissa joku asiantuntija alustaa jostakin aiheesta. Vision tuki on max. 18 euroa/tunti, puolet tapahtuman kuluista. Järjestökoordinaattori auttaa mielellään tekemään Vision avustushakemuksia!

Lisätietoja avustuksista saa kysymällä järjestökoordinaattorilta: jarjestokoordinaattori@vihreatnuoret.fi tai puh. 045 139 3999

Järjestö tai toimintaryhmä *
Hankkeen nimi *
Your answer
Haettava summa *
Your answer
Hankkeen kuvaus *
Your answer
Hankkeen budjetti *
Your answer
Järjestön tilinumero *
Your answer
Muita tietoja tai kommentteja
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service