Anmälan: Starta er AI resa
Den 18-21 mars arrangerar RISE, Teknikföretagen och ICT Sweden en inspirationsturné om AI. Med turnén vill vi hjälpa SME-företag att komma igång med sin AI-resa.

::Praktisk information::
Mer info: https://www.ri.se/sv/ai-tour-2019

När och var:
Måndag 18 mars, Teknikföretagen, Storgatan 5, Stockholm
Tisdag 19 mars, Börshuset, Skeppsbron 2, Malmö
Onsdag 20 mars, RISE Interactive, Lokal: LevelUp, Polstjärnegatan 14, Göteborg
Torsdag 21 mars, Luleå Science Park, Aurorum 2, Luleå

Sista anmälningsdag är 13 mars.

Frågor? Kontakta info@ictsweden.se vid frågor.

Email address *
Förnamn *
Your answer
Efternamn *
Your answer
Organisation *
Your answer
Vilket stopp deltar du på? *
Eventuell specialkost
Lämna denna tom om du inte har någon specialkost.
Genom att anmäla mig är jag medveten om och godkänner:

1. Hantering av personuppgifter
Att RISE, Teknikföretagen och ICT Sweden som förening och genom ICT Swedens kansli (Teknikföretagens Branschgrupper AB) kommer att hantera de uppgifter som delas i detta formulär för att förbereda, genomföra och följa upp detta evenemang. Vi behandlar i förekommande fall dina personuppgifter, såsom din mailadress, i enlighet med de krav som uppställs av dataskyddsförordningen och dataskyddslagen. Vi behandlar inte personuppgifter som inte är nödvändiga för oss att behandla och inte under längre tid än som behövs. För mer information om hur och varför vi behandlar personuppgifter, läs gärna vår personuppgiftspolicy (https://www.ictsweden.se/om/personuppgiftspolicy/). Jag är även införstådd i att jag genom att meddela info@ictsweden.se när som helst kan begära att mina uppgifter tas bort.

2. Nyhetsbrev, inbjudningar med mera
Att jag hamnar på ICT Swedens, RISE och Teknikföretagens respektive listor för inbjudningar till evenemang samt nyhetsbrev och information. Jag är även införstådd i att jag när som helst har rätt att begära att bli borttagen från en eller flera av dessa listor. Detta görs genom att klicka på avregistreringslänken eller meddela respektive organisation.

3. Specialkost
Att om jag fyller i specialkost kommer denna information att delas med restaurangen som levererar mat till evenemanget. För dessa uppgifter om kost har jag säkerställt att samtycke finns till behandlingen av känsliga personuppgifter. Dessa uppgifter kommer att raderas 7 dagar efter aktuellt evenemang.

4. Fotografering
Att det under dagen kommer att tas bilder. Dessa bilder kan i vissa fall komma att publiceras online, i tryckt material och i digitalt material. Både i redaktionella sammanhang och i marknadsföring av evenemang av RISE, ICT Sweden eller Teknikföretagen. Jag är även införstådd i att jag genom att meddela info@ictsweden.se när som helst kan begära att en bild på mig tas bort.

5. No-show avgift
Att organisatörerna har rätt att ta ut en avgift om 300 kr exkl moms, för sina kostnader, om jag inte dyker upp och inte meddelar förhinder. Jag är införstådd med att sista anmälan för garanterad fri avanmälan är den 13 mars.

Genom att klicka i "jag accepterar detta" godkänner du ovanstående villkor. *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service