Esteu interessats en el nostre centre?
Benvinguts a CC Bisbe Verger, un centre que ofereix educació concertada en les etapes d'infantil, primària i secundària amb un projecte educatiu basat en l'aprenentatge de destresses, projectes innovadors i la solidesa dels valors.
Si estàs interessat en concertar una visita al nostre centre, emplena el formulari i ens posarem en contacte amb tu per a reservar dia i hora.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Nom i llinatges del pare/mare *
Nom del nin-a *
Data de naixement del nin-a *
MM
/
DD
/
YYYY
Centre de procedència *
Telèfon *
Estàs interessat en: *
Observacions
--Avís--
De conformitat amb el que es disposa en la normatives vigent sobre protecció de dades personals i el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD). Les dades personals seran incorporades als sistemes de tractament, el responsable del qual és Col·legi Bisbe Verger. Finalitat del tractament: enviament de comunicacions, donar resposta a les sol·licituds i manteniment de relacions comercials. Conservació: mentre existeixi un interès mutu per a això, en funció dels terminis legals establerts. Legitimació: consentiment de l'interessat o execució d'un contracte. Destinataris: No està previst realitzar cessions de dades. Transferències. No està previst realitzar transferències. Podrà exercir els drets d'accés, rectificació i supressió de les seves dades, així com els de limitació i oposició al seu tractament, mitjançant notificació escrita, en els termes que estableix la normativa vigent en matèria de protecció de dades, enviant un correu electrònic sol·licitant informació per a el seu exercici a dpd@fcdm.es  o bé, dirigint la seva petició a l'adreça postal: carrer Des Celler, núm. 44, de Santanyí, Mallorca, 07650, Illes Balears. Si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent, podrà presentar una reclamació davant l'autoritat de control. Aquest missatge i els seus arxius adjunts van dirigits exclusivament al seu destinatari, podent contenir informació confidencial sotmesa a secret professional. No està permesa la seva comunicació, reproducció o distribució sense l'autorització expressa del responsable. Si vostè no és el destinatari final, pregam l'elimini i ens informi per aquesta via.

Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Col.legi Bisbe Verger. Report Abuse