Brandgrensdichters Herdenken 84 Jaar Bombardement
Op 14 mei gaan wij voor het 10e jaar op rij een gedicht voordragen ter nagedachtenis aan hen die vielen tijdens het bombardement van Rotterdam op 14 mei 1940. Dit jaar dragen wij het gedicht Vision Of Rotterdam van Gregory Corso voor. Wil je ook meedoen schrijf je dan hier in!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
A. (13:28-13:35) Ik wil op 14 mei brandgrensdichter zijn
en om 13:28 het gedicht wil ik het gedicht Vision Of Rotterdam van Gregory Corso op de volgende locatie voordragen. Geef hier de straathoek en/of locatienummer op. Je kunt de straathoeken en nummers vinden op https://www.14mei.nl/locaties. Dit mag vanwege "corona" sinds 2020 ook vanaf thuis, het werk of een andere plek waar dan ook ter wereld zijn.
B. (14:00-15:00) Ik wil op 14 mei een eigen gedicht voordragen
en van 14:00 tot 15:00 een eigen gedicht voordragen bij het Brandgrens Monument (thv Willemskade 18) en dit is mijn gedicht:
C. (15:00-18:00) Ik wil op 14 mei deelnemen aan de Brandgrenswandeling
en van 15:00 tot 18:00 deelnemen aan de brandgrenswandeling vanaf het Brandgrens Monument (thv Willemskade 18)
Vertel hier iets over u zelf!
Geef hier op hoe wij u kunnen bereiken. Vertel aub ook iets over u achtergrond, beroep, interesses. Met deze jaarlijkse herdenking proberen wij elk jaar meer en meer vertegenwoordigers van verschillende groeperingen aan ons te binden. Zo willen wij ondernemers, politici, wetenschappers, journalisten, burgers, sporters, kunstenaars, schrijvers etc met deze manifestatie verenigen.
Naam *
Leeftijd
Email
Telefoon
Optioneel: Achtergrond
Vertel hier iets over u achtergrond, beroep, interesses. Met deze jaarlijkse herdenking proberen wij elk jaar meer en meer vertegenwoordigers van verschillende groeperingen aan ons te binden. Zo willen wij ondernemers, politici, wetenschappers, journalisten, burgers, sporters, kunstenaars, schrijvers etc met deze manifestatie verenigen.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy