ÚJ - Wipe-Clean játékos készségfejlesztő gyakorlófüzetek, letörölhető lapokkal, varázstollal
Más néven a Rajzold Újra gyakorlókönyv

Tudtad, hogy a rajzolás az írástanuláshoz készíti elő a gyermeki kezeket? Az átrajzolás gyakorlása kulcsfontosságú, hiszen az íráskészség is azáltal fejlődik!

Arra vágysz, hogy a rajzolás mindkettőtök számára klassz program legyen? És azt sem bánod, ha nem kell tonnaszám venni 2 db irka-firkához a papírt?!

Egy olyan eszközt mutatok most Neked, melynek segítségével minden pont, vonal, vesszőcske mosolyt csal majd a Ti arcotokra is, nem csak a papírra! 🙂

A sokszorosan díjnyertes angol Usborne gyerekkönyv kiadó megalkotta a Wipe Clean foglalkoztatókat, melyekben színes oldalak, mókás figurák, egyszerű feladatok várnak Rátok! Minden munkafüzet lapjai letörölhető felülettel rendelkeznek, így a gyakorlókönyvvel érkező Wipe Clean varázstoll minden vonása könnyedén letörölhető a laminált oldalakról (1 zsepivel), és a gyakorlatok újra és újra elvégezhetők, VÉGZETES HIBÁK NÉLKÜL.

Nézd meg, mi hogyan ismerkedtünk a Wipe-Cleannel! :)
1. Dot-to-Dot, azaz Pontról-pontra: 2.500 Ft, 1 db varázstollal, már a legkisebbeknek is!
A foglalkoztatók képleírásai angol nyelvűek, ami AKKOR IS ELŐNY, HA NEM BESZÉLTEK ANGOLUL. Elmondom, miért: 1. Ugyan a feladatkitűzéseket nem érti meg gyermeked, és lehet, hogy Te sem, viszont a feladatok a szöveg értése nélkül is elvégezhetők. 2. Gyermeked képi memóriája segítségével megjegyzi a látott szóképeket, így akkor is elsajátítja az angol szöveg egy részét, ha arra egyáltalán nem hívod fel a figyelmét. 3. Ha Te beszélsz angolul, ötleteket adhatsz a kicsinek az eredeti instrukciók alapján, illetve erre az időre átválthatsz angol nyelvre és megismertetheted gyermeked az alapszavakkal, színekkel, formákkal, állatok és tárgyak neveivel. A Wipe Clean mindkét nyelven telitalálat!
Nézd meg, milyen elven működik a Wipe Clean!
Vásárlói vélemények
"A Wipe Clean kiadványok mindkét gyemekemnek (5 éves és 2 éves) nagyon tetszenek, ezeket hamar befogtuk! ;)
Vittük strandra is! Szuper egyébként, hogy le lehet törölni, és bírja a gyűrődést, így tényleg nagyon jó útitárs :)"

Anna (Budapest)

===================================

Dot-to-Dot gyakorlófüzet megrendelés (szállítási díj: 1.290 Ft)
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms