Aanmeldformulier werkgroep consultatie
Op 2 juli is de internetconsultatie van de implementatie van de nieuwe auteursrechtenrichtlijn geopend. Tijdens de vorige ALV hebben we het hier samen al over gehad, en besloten dat we een reactie zullen insturen.

Toegang tot informatie, kennis en cultuur blijft fragiel. De mogelijkheid om te werken aan open onderwijs, open erfgoed, open overheid, etc. moet bewaakt worden. We moeten actief werken aan een gepaste implementatie van de nieuwe Europese richtlijn op nationaal niveau. Tot 2 september 2019 hebben we de tijd om te reageren op het Nederlandse voorstel hoe nieuwe Europese auteursrechtrichtlijn in Nederland ingevoerd moet worden. Binnen Open Nederland hebben lid Lisette Kalshoven en bestuurslid Maarten Zeinstra aangeboden om dit proces te leiden.

De tijd is beperkt en daarom organiseert Open Nederland op 24 juli in bij the Green Land in Utrecht een bijeenkomst om jouw ideeën en suggesties op te halen. Natuurlijk geven we eerst een inleiding op het onderwerp. We raden je aan om de ‘memorie van toelichting’ van te voren door te lezen. Kom je ook?

Wat is je naam?
Your answer
Op welk mailadres kunnen we je bereiken?
Your answer
Wat zou je willen bijdragen aan onze reactie aan de consultatie
Your answer
Kan je 24 juli aanwezig zijn?
Heb je verder nog opmerkingen?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service