Inschrijvingen LEFT Over 23 mei 2020
Zaterdag 23 mei is het weer zover. Dé rommelmarkt van het jaar keert terug naar Linkeroever. Vorig jaar hadden we ruim 400 standen met een totaal van meer dan 2 000m. De locatie blijft aan de Thonetlaan / Charles de Costerlaan. Indien u het niet kan vinden, zijn we via Google Maps terug te vinden door LEFT Festival Linkeroever te typen. Dan komt u bij onze locatie terecht. 23 mei is het terug het volledige festivalgegeven met optredens, kinderanimatie, een heus sportevenement en foodtrucks. Indien u geïnteresseerd bent, dient u dit formulier in te vullen.

De prijs is 3 euro/meter (alle standen zijn 4m diep). Het bedrag (aantal meters x 3 euro) mag u storten op rekeningnummer BE42 3631 2940 9154 met bijschrift van naam, voornaam en aantal meters.
De wagen mag bij de stand blijven staan op voorwaarde dat de standruimte minstens 5 meter bedraagt.Voor meer informatie kan je altijd terecht op
https://www.facebook.com/events/297471764512314/ of via mail naar inschrijven@leftover.be.
Email address *
Voornaam *
Your answer
Naam *
Your answer
Aantal meters *
De standen zijn telkens 4 meter diep. Voor de standplaatsen vragen 3 euro per meter. De wagen mag bij de stand blijven staan. Indien u de wagen bij de stand wil laten staan, vragen we een stand van minimum 5 meter per wagen te reserveren.
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy