Maps and Mapping Workshops #3 cu Lia Perjovschi, Sibiu
Locație: Biblioteca Astra, Sibiu
9 – 11 Septembrie
Limba Workshop: Română
Cost: gratuit
Cazarea este asigurată pentru participanții selectați pe perioada workshopului și transportul poate fi decontat pe baza biletelor de transport.
Programul începe pe data de 9.09 la ora 14
Deadline înscrieri: 6 Septembrie

Aici Acolo în parteneriat cu Salonul de Proiecte continuă proiectul Maps and Mapping cu o serie de workshopuri intensive.

Tema acestui workshop: maparea realităților, relațiilor, sensurilor și contextelor.

Workshopul propune o serie de întâlniri cu sub formă de brainstorming, dezbateri și discuții pe teme actuale, printre care: istorii ale artei contemporane, trasarea poziției în rețeaua culturală, și strategii artistice de supraviețiure în politici reale. Un punct de plecare sunt chiar temele prezente în practica Liei Perjovschi, maparea și privirea critică, exemplificată prin cunoscuta serie de lucrări Mind-Maps care discuta despre procesele prin care se adună, recuperează și diseminează informația. Colecțiile de globuri, arhivele, diagramele, și hărțile fac vizibilă o abordare subiectivă față de istorie și istoria artei, dar și aduc în discuție și aspectele sociale și politice. Proiectele Liei Perjovschi sunt adesea despre facilitarea accesului la informație, această practică a început ca răspuns la lipsa informației din străinătate în mediul artistic românesc, iar în prezent s-a transformat într-o investigare a efectelor istoriei asupra noastră.

În cadrul Muzeului Cunoașterii vom urmări relația dintre subiect – context – sens, și vom dezvolta idei de proiecte pe care le putem susține mai departe și în perioada următoare.

Lia Perjovschi s-a născut pe 11 aprilie 1961, în Sibiu. A studiat la Universitatea Națională de Arte din București, între 1987 și 1993, iar în prezent trăiește în București și Sibiu.
Este fondatoare și coordonatoare a CAA/CAA (Arhiva de artă contemporană și Centrul pentru analiza artei), un proiect organic în progres (care a existat sub diverse denumiri din 1985) și a KM (Muzeul Cunoașterii – un proiect de cercetare interdisciplinară din 1999, până astăzi). Munca ei a fost prezentată în mai mult de 500 de expoziţii, prelegeri şi workshop-uri din toată lumea.

Nume *
Your answer
E-mail *
Your answer
Nr. Telefon *
Your answer
Oras
Your answer
Scurt Bio / Scurt CV *
Your answer
Care este motivația pentru a participa în acest workshop? *
Your answer
Dacă vrei să ne arăți ce lucrezi trimite un link
Your answer
Transport: din ce localitate vii la acest workshop? *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms