Inschrijving zomerkampje SPOENK en SPLOINK
SPOENK en SPLOINK zijn twee knotsgekke kinderkampen waarin we op zoek gaan naar wie of wat spoenk is en sploink betekent, door te zoeken in de bossen, klimmen in de bomen, buiten spelen, knutselen, dansen, lachen en samen beslissen wat we doen.

Een kamp met een evenwicht tussen rustig spel en avontuurlijk spel, waar we gaan van koken- tot dansen, tot uitvinden, tot schaken, knutselen, wandelen, verstoppen, lopen, zingen, dromen, denken, doen! Verwacht je dus aan een gezonde mix tussen verschillende activiteiten, steeds aangepast op maat van de groep kinderen die we voor ons hebben! 

Kom je mee op avontuur? 

Wanneer?
SPOENK: Maandag tot vrijdag 3-7 juli
SPLOINK: maandag tot vrijdag 21 tot 25 augustus
De kampen zijn steeds van 9 tot 16u30, we voorzien een uurtje voor en na-opvang, steeds van 8u tot 17u30.

Waar? In de tuin van het Wachthuis in Haacht. Daar kunnen we keihard spelen/ontdekken/proberen, maar vooral onszelf zijn. Het Wachthuis organiseert wachttijdondersteuning en omkadering voor mensen die het niet altijd even gemakkelijk hebben. Er is ruimte voor gesprek en experiment. Dit willen we ook graag doortrekken naar de kampen, waar kinderen kunnen proberen, experimenteren maar vooral écht kind zijn.

Hoeveel? Er kunnen tijdens het Spoenk en Sploink-kamp steeds 20 kinderen mee, maar we splitsen een deel van de tijd op in 2 leeftijdsgroepen, een groep van 5 tot 8 jarigen en van 9 tot 12 jarigen. Daarnaast zijn er genoeg enthousiaste monitoren en 

En de prijs? Het kampje kost gemiddeld 150 euro. Maar we werken met flexibele prijzen. Je kiest zelf hoeveel je geeft tussen 125 en 190 euro. We voorzien voor deze prijs ook steeds een tien en vieruurtje en af en toe een lekkere kom soep! Is de prijs voor jou een probleem? Laat ons dan zeker iets weten, dan bekijken we samen wat de opties zijn!

Inspraak? Ja, wij vinden de inspraak van jouw kind belangrijk! Daarom nodigen we hen van harte uit om al hun wildste dromen op papier of mail te zetten en ons door te sturen! Dat kan via de post of via mail. Denkt je kind graag mee na? Laat het hun dan zeker weten, we nemen de ideeën mee naar onze voorbereidingsmomenten! 
Dat kan via het mailadres kampen.wachthuis@gmail.com.
Of via de post: 
Kampen Wachthuis
Kloosterstraat 50
3150 Haacht

Na het invullen van dit inschrijvingsformulier, krijg je via mail een kopie van de inschrijving. Zo vind je alle praktische info alsook betaalinformatie terug.

Je kan voor meerdere kampen tegelijk inschrijven, maar we vragen je wel per kind dit formulier in te vullen. 

Vele groetjes
Het wachthuis-kamp team
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy