ELABORACIÓ DE GEL DE BANY I XAMPÚ NATURALS
Dia: divendres 5 d'abril del 2019
Horari: de 18.15 a 21h
Preu: 35€ (inclou apunts i els preparats elaborats)
Imparteix: Marta Dubreuil
Lloc: Centre Cívic de Gràcia (Sabadell)

TEMARI

Aprendrem les diferències entre els sabons convencionals i els sabons naturals.
- Coneixerem què són els tensioactius (la base de qualsevol sabó), d’on provenen i com els podem utilitzar i formular. Ens centrarem en els tensioactius d'origen natural, que són els únics biodegradables i que no ens causen al·lèrgies cutànies.
- Aprendrem de quina manera podem afegir les propietats de les plantes en els nostres sabons.
- Formularem i elaborarem sabons de diferents tipus: sabó pel cos, xampú, sabó exfoliant, sabó terapèutic (per polls, per dermatitis seborreica, per cabells grassos...).
- Aprendrem a elaborar mascaretes capil•lars segons el tipus de cabell i el tractament que volguem realitzar.

PROCÉS D'INSCRIPCIÓ

Un cop omplert aquest formulari, cal fer un ingrés de 15€ per reservar la plaça del taller, al següent número de compte:
ES87 1491 0001 2121 3404 1025 (Triodos bank)
Al fer-lo, indiqueu el vostre nom i el nom del taller. Un cop fet l'ingrés, envieu un correu a hola@femarrels.cat per avisar de la transferència, i us contestaré confirmant la reserva de la plaça i els detalls del dia del taller.
Ens reservem el dret d'anular el taller si no hi ha un mínim de 6 persones inscrites. En aquest cas, si heu fet la reserva, se us retornarà la paga i senyal per transferència bancària.

COM ARRIBAR-HI

El Centre Cívic de Gràcia està a la Plaça Treball número 1, a 5 min caminant de l’estació FGC Can Feu/Gràcia.

Nom *
Your answer
Cognom *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Segons el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), l'informem que les seves dades seran incorporades en un fitxer del qual és titular MARTA DUBREUIL RIBERA – FEM ARRELS, amb la finalitat de realitzar gestió administrativa, a més d'enviar-li comunicacions comercials sobre els nostres productes i serveis, que puguin ser del seu interès, mitjançant correus electrònics, xarxes socials, etc.

També li informem de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades al domicili fiscal de MARTA DUBREUIL RIBERA – FEM ARRELS situat a la C/ MANSO, 58 - 08205 SABADELL (BARCELONA) o a l'email:hola@femarrels.cat

*
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service