Registrering av oljefyrer, oljekaminer og nedgravde oljetanker i Trondheim kommune
Oppvarming av bygninger med mineralolje skal fases ut i Norge innen 2020. Det har alltid vært meldeplikt for installering og fjerning av oljefyrer, -kaminer og -tanker, men Trondheim kommune opplever feil og mangler i registeret: Noen anlegg har aldri blitt innmeldt, mens andre er fjernet, men fortsatt registrert. Vi ber deg derfor oppdatere vårt register, dersom våre opplysninger om ditt anlegg ikke stemmer, eller dersom du har gjort endringer ved anlegget. Tidligere brudd på meldeplikten vil ikke få noen konsekvenser.

Hvis du har avviklet din oljetnak, anbefaler vi å legge ved kopi av dokumentasjon.Vi registrerer da at anlegget er dokumentert avviklet. Det kan komme godt med for deg ved eiendomssalg, samtidig som det kan hjelpe oss ved kildesporing av en eventuell oljelekkasje nær din eiendom. NB: Ta vare på original dokumentasjon selv - den bør følge eiendommen ved salg.

Merk at feiervesenet vil føre tilsyn med forbudet mot fyring med mineralolje fra 2020, uavhengig av om ditt anlegg er i vårt register.

Kartleggingen gjennomføres av Miljøenheten, Bydrift og Trondheim brann- og redningstjeneste (TBRT). For spørsmål eller andre henvendelser, se www.trondheim.kommune.no/oljeutfasing eller send e-post til miljoenheten.postmottak@trondheim.kommune.no.
Jeg ønsker å... *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Trondheim kommune. Report Abuse - Terms of Service