Inschrijvingsformulier Inleefsessie Autisme
Mensen zonder autisme kunnen lezen en leren over autisme, maar hoe het voelt om autisme te hebben is nog een andere zaak.
Tijdens de inleefsessie kan je zelf aan de hand van concrete opdrachten ervaren hoe mensen met autisme de wereld beleven. Via diverse inleefmethodieken dompelen we je onder in het ‘autistisch denken en voelen’. Jouw ervaring wordt gekaderd en aangevuld met echte verhalen van mensen met autisme.
Kortom, een aanrader voor iedereen die in onze samenleving ruimte wil geven aan mensen met autisme zodat ook zij zichzelf kunnen zijn.

"Fantastisch. Een echte eye opener! Wat een prachtige leerervaring, een aanrader.”

Inleefsessies zijn gratis voor leden van VVA, niet-leden betalen 10 euro.
Schrijf uiterlijk 15 dagen vóór de inleef in. Indien je meerdere deelnemers inschrijft, vul dan voor elk van hen het inschrijvingsformulier in.

Na het verzenden van dit formulier krijg je op het ingegeven e-mailadres een bevestiging dat wij de inschrijving hebben ontvangen. Dit bericht bevestigt jouw deelname echter nog niet!
Uiterlijk 14 dagen vóór het inleefmoment ontvang je nog een e-mail om jouw deelname al dan niet te bevestigen.
Email address *
Ik schrijf in voor volgend inleefmoment *
Persoonlijke gegevens
Voornaam *
Naam *
Straat + huisnummer
Postcode *
Gemeente
Telefoonnummer
Betrokkenheid bij autisme *
VVA lidnummer
Via wie of wat ben je op de hoogte van het inleefmoment? *
Required
Dankjewel voor jouw inschrijving!
Na het verzenden van dit formulier krijg je op bovenstaand e-mailadres een bevestiging dat wij jouw inschrijving hebben ontvangen. Dit bericht bevestigt jouw deelname echter nog niet!
Mocht je de ontvangstbevestiging niet ontvangen, check eerst jouw spam. Indien je ook daar geen mail vindt, contacteer ons dan via Ann@autismevlaanderen.be.

Uiterlijk 14 dagen vóór het inleefmoment ontvang je nog een e-mail om jouw deelname al dan niet te bevestigen. Belangrijk: als je meerdere mensen inschrijft met hetzelfde e-mailadres, bevestigt dit tweede bericht al dan niet de deelname van al deze personen.

Klik hieronder op de knop ‘Verzenden’ om jouw inschrijving te voltooien. Dankjewel!


VVA verwerkt persoonsgegevens van deelnemers aan haar activiteiten (naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, rekeningnummer (indien betalende activiteit) en betrokkenheid bij autisme). De verzamelde gegevens gebruikt VVA voor administratie en om met elkaar te kunnen communiceren (bv. betalings- en praktische info, inschrijvingsbevestiging, informatie omtrent realisaties en werking van Vlaamse Vereniging Autisme). Je vindt meer informatie over ons beleid op het vlak van verwerking van de persoonsgegevens in de privacyverklaring op www.autismevlaanderen.be/privacy-policy.
Door in te schrijven verklaar je je akkoord met dit beleid.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy