Välkommen till Loopshop på Nösund!
Nu är vi är många som gjort Loops till ett av våra viktigaste arbetsredskap. Loops används varje dag i förskolan, grundskolan, högskolan, särskolan, företagsvärlden, bland frivilligorganisationer, i kommunorganisationer, och i processledning med rektorer.

Sedan lanseringen i höstas har ni som klivit in i verktyget gett oss ovärderlig feedback på hur vi kan förbättra det för just er. Loops är i konstant utveckling, varje vecka släpper vi ny funktionalitet för att göra din arbetsdag bättre.

Loops är dock mycket mer än ett tekniskt system, målet är att det ska utgöra en mötesplats för lärande och vi ser fantastiska möjligheter för utbyte mellan alla olika användargrupper som loopar. Det finns så mycket vi kan lära av varandras tankar kring hur vi skapar intressanta och givande lärsituationer genom lärlooparna vi designar.

Vi vill bjuda in dig och dina kollegor till Nösunds Havshotell och spa 18-20 juni. (Vi börjar 9.30 den 18:e och avslutar vid 15.30 den 20:e) Häng med oss, nätverka, samarbeta med personer med liknande jobb som du och träffa folk som arbetar med helt andra saker. Du får ta del av föreläsningar som lyfter blicken kring lärande, dela erfarenheter med andra och möjlighet att borra ner dig ordentligt i just det som du och din organisation vill utveckla härnäst.

Hoppas att vi ses på Nösund!
/Loopsteamet

Namn *
Your answer
Skola/kommun/företag *
Your answer
E-post *
Your answer
Tel.nr
Your answer
Transport
Rumskompis
Jag vill dela rum med:
Your answer
Allergier/Överkänslighet/Diet
Jag är allergisk eller överkänslig mot:
Your answer
Jag har en idé om en film jag vill göra och vill redan nu boka tid med filmteamet (regissör Patrik Dufwa kontaktar dig).
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Lin Education. Report Abuse - Terms of Service