Inschrijving Introductiekamp ASCI 2022
ASCI is de studievereniging voor Informatiekundestudenten in Groningen. Het kamp zal plaatsvinden van ๐˜ƒ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐Ÿต ๐˜€๐—ฒ๐—ฝ๐˜๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฎ ๐˜๐—ผ๐˜ ๐˜‡๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐Ÿญ๐Ÿญ ๐˜€๐—ฒ๐—ฝ๐˜๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฎ in het prachtige Grolloo, op Kampeerboerderij de Boerhaarshoeve. Het kamp zal ongeveer โ‚ฌ50,- per persoon kosten. Hier zijn overnachting, leuke activiteiten, eten en drinken bij inbegrepen!

Wij gaan er vanuit dat het introductiekamp zonder beperkingen door kan gaan. Mocht er iets veranderen in deze situatie (bijv. corona), dan zal je hier tijdig bericht over krijgen.

Het is verplicht om lid te zijn van ASCI om mee te kunnen op introductiekamp. Indien je nog geen lid bent van ASCI kan je je inschrijven via dit inschrijfformulier door de vraag 'Ben je al lid van ASCI?', met 'Nee' te beantwoorden. Lid zijn van ASCI kost โ‚ฌ10,- per jaar en hiermee krijg je vele voordelen, zoals korting op studieboeken, toegang tot borrels, activiteiten en natuurlijk dit geweldige kamp!

Heb je nog vragen? Stuur gerust een mailtje naar introcie@ascigroningen.nl

Tot op het introkamp!
Ben je al lid van ASCI? *
Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Telefoonnummer in geval van nood (ouder, verzorger, etc.) *
Dieetwensen / Allergiรซn *
Required
Heb je nog iets waar wij rekening mee moeten houden (Bijv. Medicatie)?
Wat is je favoriete schijf (uit de schijf van 5)? *
Akkoord? *
Required
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Privacy Policy