ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ "ΠΡΟΤΑΣΗ"
Η «ΠΡΟΤΑΣΗ» δεν λαμβάνει από πουθενά σταθερή χρηματική επιχορήγηση για τα προγράμματα που υλοποιεί.

Σημαντικοί πόροι για το έργο που επιτελείται στην «ΠΡΟΤΑΣΗ» αποτελούν:

1) Οι συνδρομές των τακτικών μελών του Φορέα

2) Δωρεές που γίνονται κατά καιρούς από ιδιώτες και φορείς για τους σκοπούς του Φορέα

3) Η συμμετοχή σε διακρατικά και άλλα προγράμματα που εξασφαλίζουν κυρίως κάποια υλικοτεχνική υποδομή

4) Διάφορες εκδηλώσεις (κυρίως συναυλίες, εκθέσεις, παζάρια) που πραγματοποιεί ο φορέας

5) Τοποθέτηση διαφήμισης στο ηλεκτρονικό περιοδικό

6) Απόδοση εσόδων από εκδηλώσεις που πραγματοποιούν άλλοι φορείς (πχ. θεατρικές παραστάσεις)

Η φιλοσοφία που διέπει τη συμμετοχή πολιτών ως αρωγά μέλη είναι αυτή που τροφοδοτεί τις δυνάμεις των εθελοντών και στελεχών του Φορέα και επιτρέπει τη συνέχιση του έργου της «ΠΡΟΤΑΣΗΣ» στην πρόληψη και την ποιότητα ζωής.

Τα αρωγά μέλη είναι πολίτες που έχουν γνωρίσει τις υπηρεσίες που παρέχει η ΠΡΟΤΑΣΗ, τις έχουν αξιοποιήσει είτε ως γονείς, είτε ως εκπαιδευτικοί η τα παιδιά τους συμμετέχουν στις ομάδες του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης, αλλά και με πολλούς άλλους τρόπους. Είναι πρόσωπα που έχουν πειστεί για την ποιότητα του έργου που παράγεται, αλλά για δυσκολεύονται να είναι τακτικά μέλη και επιθυμούν να στηρίζουν την ανάπτυξη της «ΠΡΟΤΑΣΗ» με διάφορα χρηματικά ποσά. Οι εθελοντές της Κίνησης επισκεπτόμαστε τα αρωγά μέλη στο χώρο τους, ενημερώνουμε τακτικά για τις δραστηριότητες του Φορέα και τα αρωγά μέλη καταβάλλουν το προεπιλεγμένο ποσόν παίρνοντας αποδείξεις του Φορέα. Τόσο το ποσόν όσο και ο χρόνος καταβολής του είναι στη διακριτική ευχέρεια του ατόμου που επιλέγει να γίνει αρωγό μέλος.

Το δίκτυο των αρωγών μελών έχει κτιστεί εδώ και πολλά χρόνια και στόχος είναι να μεγαλώσει στη λογική «πολλοί που δίνουν λίγα είναι προτιμότερο από πολλά που δίνουν λίγοι».

Εφόσον έχετε πειστεί ότι αξίζει να ενισχύσετε το έργο της «ΠΡΟΤΑΣΗΣ» και θέλετε να γίνετε αρωγό μέλος παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω αίτηση κι εμείς θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας.

Ένας πολύ σημαντικός επίσης, τρόπος στήριξης του έργου του φορέα είναι η προσφορά εθελοντικού έργου. Το άτομο που επιθυμεί να γίνει μέλος του φορέα θα συμμετάσχει στο σεμινάριο νέων μελών. Στη διάρκεια αυτού του σεμιναρίου θα γνωρίσει τη φιλοσοφία του φορέα, τον τρόπο που λειτουργούν οι ομάδες εθελοντών, τις ομάδες έργου, καθώς και θέματα σχετικά με τις εξαρτήσεις και την πρόληψη. Στο τέλος του σεμιναρίου το άτομο επιλέγει την ομάδα έργου που ταιριάζει στην προσωπικότητά του και στα ταλέντα του. Το να ενταχθεί κάποιος στα ενεργά μέλη του φορέα, ενισχύει την δυνατότητα για περισσότερο έργο, εμπλουτίζει τις ομάδες με νέες ιδέες και δυναμικές και δυναμώνει τις φωνές των ενεργών και ευαισθητοποιημένων πολιτών σχετικά με την πρόληψη των εξαρτητικών συμπεριφορών και την ποιότητα ζωής στην κοινωνία της Πάτρας.

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για τις δραστηριότητες και τα προγράμματά μας μπορείτε να επικοινωνήσετε στo τηλέφωνο 2610-451790
στο mail: protasi@pat.forthnet.gr
ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.Οδηγίες: Παρακάτω θα δείτε τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να στηρίξετε το έργο της Κίνησης "ΠΡΟΤΑΣΗ". Επιλέξτε τον τρόπο που σας εκφράζει και υποβάλετε την αίτηση. Μόλις λάβουμε την αίτηση θα έρθουμε άμεσα σε επαφή μαζί σας.
Email address *
Οι τρόποι με τους οποίους μπορώ να ενισχύσω την Κίνηση "ΠΡΟΤΑΣΗ"
1) Με το να γίνω μέλος του φορέα και να προσφέρω εθελοντικό έργο

2) Με οικονομική εισφορά (μηνιαία ή διμηνιαία ή εξαμηνιαία ή ετήσια) ποσού ανάλογου των οικονομικών μου δυνατοτήτων

3) Με το να βάλω διαφήμιση στο ηλεκτρονικό περιοδικό e-ΠΡΟΣΩΠΟ

4) Με το να αποδοθούν τα έσοδα από κάποια εκδήλωση που οργανώνουμε (συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις κτλ) στο φορέα της Κίνησης "ΠΡΟΤΑΣΗ"

5) Με μία δωρεά στον φορέα

6) Με την χορηγία συγκεκριμένου είδους σε κάποια από τις εκδηλώσεις της Κίνησης "ΠΡΟΤΑΣΗ"


Με ποιον τρόπο από τους παραπάνω επιθυμείτε να ενισχύσετε το έργο του φορέα ; *
Your answer
ΟΝΟΜΑ *
Your answer
ΕΠΩΝΥΜΟ *
Your answer
ΙΔΙΟΤΗΤΑ
Your answer
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ *
Your answer
E-MAIL *
Your answer
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ *
MM
/
DD
/
YYYY
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy