Апликација за Тренинг на тренери
10-11-12 Март 2017
Име и презиме *
Your answer
Адреса *
Your answer
Телефон *
Your answer
e-mail *
Your answer
Датум на раѓање *
MM
/
DD
/
YYYY
Образовна институција *
Your answer
Познавање на албански јазик *
Познавање на македонски јазик *
Познавање на англиски јазик *
Друг јазик (кој јазик и ниво)
Your answer
1. Дали претходно сте учествувале на некои други тренинзи од следните области? *
2. Што ве мотивира да учествувате на овој тренинг? *
Your answer
3. На кој начин би го пренеле стекнатото знаење во заедницата каде живеете? *
4. Кои се Вашите очекувања од овој тренинг? *
5. Живеам во:
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms