QÜESTIONARI INSESS-COVID19
El temps previst per respondre aquest qüestionari és de 15-20 minuts.

Aquest qüestionari pretén identificar l'impacte de la crisi de la COVID19 en les necessitats de les persones.
Us demanem que ens expliqueue com era la vostra situació abans de la crisi de la COVID19 (agafem com a punt de refència Gener del 2020), com és la vostra situació ara (Juliol de 2020), i fins a quin punt creieu que les vostres dificultats persistiràn fins a principis de l'any vinent (Gener de 2021).

Aquest qüestionari és totalment anònim i per això no aprofita informació que els Serveis Socials potser ja tenen sobre vosaltres.

No hi ha respostes bones ni dolentes. Ens interessa només saber les vostres situacions i previsions. La informació que ens doneu serà clau perquè els Serveis Socials puguin preparar-se per reaccionar adequadament a la situació que encara està per venir.

Les dades que recollim avui en aquest qüestionari resten confidencials i no es revelaran a ningú més. Els resultats de l'estudi només publicaran estadístiques que no permetran revelar cap identitat.

Cada pregunta té una opció de No Contesta per marcar si no voleu respondre.

Important: SI RESPONEU DES D’UN TELÈFON MÒBIL, CAL POSAR-LO EN HORITZONTAL.

El conductor del taller us anirà guiant per assegurar que no es malinterpreta cap pregunta i resoldrà dubtes que puguin sorgir en el procés de resposta

Benvinguts i Benvingudes al TALLER INSESS-COVID19. COMENCEM......
ago
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Informació bàsica de protecció de dades
Quan aquest taller sigui presencial o es faci per videoconferència (modalitats mixt o on-line) es gravarà als estrictes efectes de verificar dubtes en l'elaboració dels resultats. Les persones realitzin el taller en la modalitat lliure no seran objecte de cap gravació.

Els vídeos seran confidencials i l'equip INSESS-COVID19 de realització dels tallers no els compartirà amb ningú més.
Un cop consolidats els resultats de l'informe es destruïran.

- Responsable del tractament: Karina.gibert@upc.edu, Intelligent Data Science and Artificial Intelligence Research Center, Universitat Politècnica de Catalunya

- Dades de contacte del delegat de protecció de dades: Universitat Politècnica de Catalunya (https://www.upc.edu/normatives/ca/proteccio-de-dades/normativa-europea-de-proteccio-de-dades/dades-de-contacte-del-delegat-de-proteccio-de-dades)

- Finalitat del tractament: Tallers INSESS-COVID19, Juliol-Desembre 2020 (F006 Organització de seminaris, congressos, jornades i cursos (consentiment): https://rat.upc.edu/ca/registre-de-tractaments-de-dades-personals/F006)

- Legitimació: Basat en el consentiment que se li sol·licita, pot retirar el seu consentiment posant-se en contacte amb el responsable del tractament (https://www.upc.edu/normatives/ca/proteccio-de-dades/normativa-europea-de-proteccio-de-dades/legitimacio/view)

- Destinataris: Si esteu connectats on-line als tallers, el vostre nom i cognoms o identificador a la sessió serà visible a la resta de participants en el moment d’assistir a la sessió mitjançant Meet de G Suite. La vostra imatge i/o veu serà accessible a la resta de participants en el cas que activeu la càmera i/o micròfon en el moment d’assistir a la sessió mitjançant Meet de G Suite. Farem servir una infraestructura virtual d’acord amb un model de computació en el núvol a través de Google i a l'empara de l'acord EU-US Privacy Shield (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active).
Les vostres dades no se cediran a tercers, tret que sigui d’obligació legal.

- Dret de les persones: Sol·licitar l'accés, la rectificació o supressió, la limitació del tractament. Oposar-se al tractament. Portabilitat de les dades (https://www.upc.edu/normatives/ca/proteccio-de-dades/normativa-europea-de-proteccio-de-dades/drets).

- Termini de conservació: Mentre sigui necessari per a qualsevol dels propòsits que es descriuen a la nostra política de conservació (https://www.upc.edu/normatives/ca/proteccio-de-dades/normativa-europea-de-proteccio-de-dades/politica-de-conservacio-de-les-dades-de-caracter-personal)

- Reclamació: Si no ha estat satisfet l'exercici dels vostres drets, podeu presentar una reclamació davant l'APDCAT: apdcat.gencat.catInformació de Política de Privacitat *
Required
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy