Jelentkezési lap
Az űrlap kitöltésével jelezheted komoly szándékod arra, hogy részt veszel a táborban. Fontosnak tartom, hogy azok jöjjenek el, akiknek úgy érzem, tényleg segíteni tud a program, és akiknek megfelelhet a helyszín, a csapat és a tematika az elvárásainak, ezért egyesével fogok visszajelezni mindenkinek, hogy valóban ajánlom-e a részvételt, vagy sem. Mindezt értetek teszem, hogy egy jó csapattal tölthessétek együtt ezt a pár napot, akik tényleg nyitottan és elfogadóan tudnak állni ehhez az érzékeny témához.

A visszajelzésemet követően a jelentkezésed az előleg befizetésével (30.000Ft) válik véglegessé. Az ehhez szükséges bankszámlaadatokat e-mailben küldöm majd el.

Bővebb infó: https://ebredoszexualitas.hu/tavaszi-tabor
Te és a szex – tavaszi önismereti tábor - Szárnyalj!
Készen állsz, hogy megteremtsd magadnak azt a jövőt, amiben imádod a szexuális életed? Amiben legszívesebben kiállnál egy hegy tetejére, és onnan kiabálnád ki a világba, hogy „Imádom az életem!”?

Mert a jó szex nem csak sok gyönyört, és jól működő kapcsolatot hoz az életedbe, de kihat a munkádra, a hobbijaidra és a hétköznapjaid minden szegletére.

Táboraimmal olyan lehetőséget kínálok neked, ahol egy örömteli kikapcsolódás közepette hozhatsz változást az életedbe. Egy baráti, nyitott, megértő társaságban beszélgethetsz, gondolkodhatsz a szexről, és kaphatsz aranyat érő útravalókat a tarisznyádba.
Név *
Ha többen jöttök, kérlek, külön űrlapon regisztráljatok és különböző nevet adjatok meg! Köszi!
Your answer
E-mail cím *
Your answer
Telefonszám: *
Your answer
Melyik opciót választod?
Számlázási név, és cím: *
Nyugodj meg, bizalmasan fogom kezelni ezt az információt, és csak a számla kiállításához használom fel, amit kötelező elkészítenem.
Your answer
Van valamilyen speciális ételigényed? Ha igen, mi? *
Your answer
Szeretnél e-mail értesítést kapni a következő eseményekről? *
Feliratkozol a hírlevelemre?
Egyéb megjegyzés
Ha úgy érzed, hogy van valami, amit érdemes tudnom, itt megoszthatod velem!
Your answer
Mit érdemes tudnom rólad?
A tábor előtt szeretnélek egy kicsit jobban megismerni, hogy igazán a csoportra szabottan tudjam kialakítani a témákat, játékokat. Ezért kérlek, válaszoj az alábi kérdésekre amilyen őszintén csak tudsz. Természetesen annyit írhatsz, amennyi jól esik. :) És persze az itt megírt információkat bizalommal fogom kezelni, senki más nem olvassa őket rajtam kívül.

Kérlek, minden kérdésre minimum 3 mondatban válaszolj, hogy jobban megismerhesselek!
Mi fogott meg legjobban a tábor leírásában? Meg tudod mondani, miért vonz? *
Your answer
Miben szeretnél fejlődni a tábor által? Mit szeretnél átélni, kapni? (Pl. a társaság vonz, valamilyen problémára keresel megoldást, szeretnél mesélni magadról, mások történeteire vagy kíváncsi stb.) *
Your answer
Milyen kérdés, probléma, elakadás foglalkoztat, amire megoldást keresel a táborban? *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy