Αίτηση συμμετοχής ως Staff Member/Press Editor στο 23ο Πανελλήνιο Κοινοβούλιο Νέων
Η 23η έκδοση της μακροβιότερης φοιτητικής προσομοίωσης στην Αθήνα επιστρέφει στις 27-31 Μαρτίου 2019. Η κορωνίδα των δράσεων της SAFIA, που στην πορεία της μετρά πάνω από 200 εξεταζόμενα θέματα διεθνολογικού χαρακτήρα και συμμετοχή 2.500 φοιτητών, επανέρχεται ανανεωμένη και όπως κάθε χρόνο, έτοιμη να τιμήσει τους τέσσερις βασικούς πυλώνες της: κοινοβουλευτισμός, έρευνα, ομαδικότητα και συνεργασία.

Σε αυτή τη μακρά πορεία του ΠΚΝ, ενόψει της 23ης έκδοσης, συστήνεται η ομάδα των Staff Members αλλά και το Press Team, με σκοπό την ποιοτική αναβάθμιση του Συνεδρίου και την δυνατότητα παροχής περισσότερων ευκαιριών σε νέους και νέες.

Αν είσαι μεταξύ 18-28 ετών και ενδιαφέρεσαι να είσαι ένας/μία από εκείνους που θα στελεχώσουν τις δύο ομάδες, σε προσκαλούμε να συμπληρώσεις την αίτηση. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής της αίτησης είναι η Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου και ώρα 23:59. Για την πορεία της αίτησής σου θα ενημερωθείς έως και τις 20 Φεβρουαρίου.

Staff Members
Η ομάδα των Staff Members αναλαμβάνει πρακτικά ζητήματα που μπορεί να προκύψουν τις ημέρες πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου. Ενδεικτικά, τα μέλη της ομάδας θα αναλάβουν εξ ολοκλήρου το registration, τη διανομή του υλικού καθώς και την υλικοτεχνική υποστήριξη του Συνεδρίου.

Κόστος συμμετοχής Staff Μembers
Οι αιτούντες για την ομάδα των Staff members έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στο θεσμό, δίχως κάποιο κόστος. Ωστόσο, σε περίπτωση που επιθυμούν την απόκτηση της ιδιότητας μέλους της SAFIA για το ακαδημαϊκό έτος 2018-19, το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 15€, που συνεπάγεται την απόκτηση του μεμονωμένου πακέτου, είτε 35€, εάν επιθυμούν, εκτός της ιδιότητας μέλους και την απόκτηση του ενιαίου πακέτου. (εξ: ήδη κάτοχοι ενιαίου πακέτου για τους οποίους δεν προβλέπεται κάποιο κόστος συμμετοχής). Στο ποσό, συμπεριλαμβάνονται coffee breaks, light lunches, γεύματα καθώς και η μεταφορά από το Σταθμό Νομισματοκοπείο (Μετρό - Γραμμή 3) έως τις εγκαταστάσεις του Deree, το Σάββατο 30.03, τελευταία μέρα των εργασιών.

Press Editors
Το Press Team θα αποτελείται από τους Press Editors, οι οποίοι θα αναλάβουν την δημοσιογραφική κάλυψη του Συνεδρίου. Θα είναι υπεύθυνοι για τη λήψη φωτογραφιών καθώς και για τη δημιουργία υλικού για τα social media, είτε αυτό πρόκειται για Post στα social media της Οργάνωσης, είτε για Blog Post ή προωθητικό video. Παράλληλα, θα καταγράφουν την πρόοδο της κάθε Επιτροπής, μέσω συνεντεύξεων των Βουλευτών και Συντονιστών.

Κόστος συμμετοχής Press Editors
Οι αιτούντες για την ομάδα των Press Editors έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ του μεμονωμένου πακέτου συμμετοχής στο 23ο ΠΚΝ, το οποίο ανέρχεται σε 15€, είτε του ενιαίου πακέτου, που ανέρχεται σε 35€ (εξ: ήδη κάτοχοι ενιαίου πακέτου για τους οποίους δεν προβλέπεται κάποιο κόστος συμμετοχής). Σημειώνεται πως και στις δύο περιπτώσεις, περιλαμβάνεται η απόκτηση της ιδιότητας μέλους της SAFIA. Στο ποσό, συμπεριλαμβάνονται coffee breaks, light lunches, γεύματα καθώς και η μεταφορά από το Σταθμό Νομισματοκοπείο (Μετρό - Γραμμή 3) έως τις εγκαταστάσεις του Deree, το Σάββατο 30.03, τελευταία μέρα των εργασιών.

Χώροι Συνεδρίου
Οι τελετές έναρξης και λήξης θα φιλοξενηθούν στην Αίθουσα Συνεδρίων του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης, ενώ οι τρεις ημέρες των εργασιών των Επιτροπών του 23ου ΠΚΝ θα λάβουν χώρα στις εγκαταστάσεις του ALBA (1η & 2η ημέρα) και του Deree - The American College of Greece (3η ημέρα).

Διαδικασία καταβολής του κόστους συμμετοχής
Αφότου λάβουν το e-mail αποδοχής, έως και τις 20 Φεβρουαρίου, οι staff members/press editors καλούνται να οριστικοποιήσουν τη συμμετοχή τους μέσω της καταβολής του κόστους συμμετοχής είτε μέσω επίσκεψης στο γραφείο της SAFIA (Αιόλου 42-44, Αθήνα), είτε μέσω ηλεκτρονικής κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό της οργάνωσης.

Έχεις κάποια απορία; Μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας στο infosafia@gmail.com

Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου *
Your answer
Επώνυμο *
Your answer
Όνομα *
Your answer
Τηλέφωνο Επικοινωνίας *
Your answer
Τμήμα Σπουδών *
Your answer
Έτος φοίτησης *
Your answer
Επιθυμείτε να συμμετέχετε ως: *
Motivation Letter *
Ένα κείμενο 150-200 λέξεις, που θα εξηγεί τους λόγους που επιθυμείς να συμμετέχεις.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service