Elävän mallin piirustuskurssi syksy 2020
AJANKOHTA: Hertsikan Pumpun asukastilassa keskiviikkoisin 9., 16., 23. ja 30.9. 2020 klo 18.00-19.30. Kurssin pituus 4 kertaa. Asukastilan osoite on Hiihtomäentie 36.

SISÄLTÖ: Jokainen kerta alkaa 30 minuutin osuudella, jossa perehdytään anatomiaan ja sen piirtämiseen. Mallin piirtämistä on tämän jälkeen noin 60 minuuttia. Kurssin aikana saa tarvittaessa ohjausta harrastajaohjaajilta. Kurssi sopii sekä aloittelijoille että pidempään harrastaneille.

HINTA: 24 euroa.

OHJEITA: Mukaan tarvitset oman piirustuslehtiön (A4-koko sopii parhaiten) sekä hiiliä, liituja, tussikynän tai lyijykyniä. Myös siveltimet käyvät, jos käyttää vesivärejä tai vesiliukoista mustetta. Oman piirustustelineen voi ottaa mukaan, mutta myös nojatuolissa istuen lehtiötä voi hyvin pitää sylissä. Aloittelijoille suositellaan pehmeää lyijykynää.

ILMOITTAUTUMINEN: Sitova ilmoittautuminen 2.9.2020 mennessä. Kurssi toteutuu jos ryhmään tulee vähintään 10 osallistujaa. Max 15 osallistujaa.

HUOM!
Jos mahdollisten kokoontumisrajoitusten vuoksi opetusta ei voida järjestää asukastilassa, niin opetus tapahtuu etäopetuksena. Osallistujat tarvitsevat tietokoneen ja nettiyhteyden. Kurssin hinta on 15 euroa.
Etunimi *
Sukunimi *
Sähköposti *
Puhelin *
Kotikaupunginosasi (tai kaupunki, jos muu kuin Helsinki)
Aiempi piirustusharrastus
Clear selection
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy