Valt het doek voor Nu of Nooit?!
Nu of Nooit wordt al vanaf 1986 georganiseerd door Pop in Limburg. De jaarlijks terugkerende provinciale popwedstrijd heeft zich ontwikkeld van een recht-toe-recht-aan talentenwedstrijd naar een showcasefestival waarbij begeleiding en coaching van de deelnemende muzikanten een steeds grotere rol is gaan spelen.

Nu of Nooit kent vijf voorrondes, vier coaching dagen en een finale. Door deelname aan Nu of Nooit worden talentvolle popacts zichtbaar voor publiek, media, talentscouts en programmeurs van podia en festivals. Alle deelnemers worden tijdens het Nu of Nooit traject verschillende keren gecoacht door professionals uit de Nederlandse muziekindustrie door middel van muzikale en zakelijke workshops. De winnaar van Nu of Nooit mag zich een jaar lang ‘de meest veelbelovende act van Limburg’ noemen en mag Pinkpop openen. In de aanloop hiernaar wordt de act gecoacht en begeleid.

Bepaal jij samen met ons de toekomst van Nu of Nooit?
Pop in Limburg wil met haar projecten steeds inspelen op de ontwikkelingen in het popveld en de behoeften van de muzikanten anno nu.

De organisatie is benieuwd: Is Nu of Nooit in de huidige vorm nog steeds relevant, moet het traject anders worden vormgegeven of moet er zelfs iets anders voor in de plaats komen? Om hier antwoord op te krijgen wil Pop in Limburg in gesprek gaan met muzikanten, mensen die werken in de popwereld en muziekliefhebbers, om zo samen na te denken over de toekomst van Nu of Nooit.

We willen je namens het hele team van Pop in Limburg bedanken voor het meedenken!

- Deze enquête is anoniem. Er wordt zorgvuldig omgegaan met ingevulde gegevens -

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service