Intresseanmälan till Tjejjourens grundutbildningar hösten 2020
Vad kul att du är intresserad av att engagera dig hos oss! Våra medlemmar är vår viktigaste tillgång och vi är måna om att det ska vara roligt och givande att vara medlem i Tjejjouren i Lund, trots att vi jobbar med en del tunga frågor. Vi jobbar mycket med att det ska vara en god och inkluderande miljö och att våra medlemmar ska trivas.

Som aktiv medlem i Tjejjouren i Lund kan du exempelvis sitta i stödet (chatt, mejl och telefon), arbeta med utåtriktad verksamhet (såsom föreläsningar och demonstrationer osv) eller jobba med det interna arbetet (organisera utbildningar, anordna aktiviteter för våra medlemmar etc.) Vill du veta mer om vår verksamhet kan du läsa på vår hemsida (https://tjejjouren.se/lund/det-har-kan-du-gora) och följa oss på sociala medier.

Syftet med detta formulär är att få en bild av era förväntningar så att vi kan göra vårt bästa för att möta dessa. Vi har begränsat antal platser på våra grundutbildningar och om det är stor efterfrågan kan detta formulär komma att användas vid eventuellt urval. Valet grundas då på verksamhetens behov som kan variera. Med det sagt finns inga rätt eller fel svar så svara ärligt och genomtänkt på alla frågor.

Om du fått en plats på utbildningen kommer du att få information per mejl, ibland hamnar mejlen i skräpposten så det kan vara bra att ha koll även där. Datum för höstens grundutbildningar kommer snart. Fyll gärna i en intresseanmälan om du redan nu vill anmäla ditt intresse inför nästa hösten!
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Tjejjouren i Lund. Report Abuse