Predavanje: Online marketing u službi Vaše kompanije u Kragujevcu
Preko ove forme se možete prijaviti na predavanje "Online marketing u službi Vaše kompanije" koju ICT Hub, u saradnji sa svojim partnerima, organizuje u sklopu projekta „Playground of Innovation”.

Edukativno predavanje na temu prisustva i promocije na digitalnim kanalima pružiće mogućnost predstavnicima malih i srednjih preduzeća da se upoznaju sa osnovim konceptima digitalnog marketinga, strategijama za poboljšanje online prisustva kompanija i specifičnostima pojedinih društvenih mreža.

Tokom interaktivne, dvočasovne radionice polaznici će imati priliku da saznaju kako odabrati odgovarajuće kanale komunikacije u odnosu na delatnost poslovanja i ciljnu grupu kao i kako unaprediti postojeće i kreirati bolji sadržaj i novu strategiju kroz praćenje ostvarenih rezultata.

Učešće je potpuno besplatno!

Gde:
Biznis Inovacioni Centar u ulici Trg Toplivaca 4, Kragujevac
Kada:
U utorak, 13.11.2018., od 14:00h-16:20h
Vaše ime i prezime: *
Your answer
Vaša E-pošta: *
Your answer
Kontakt telefon: *
Your answer
Navedite naziv kompanije u kojoj trenutno radite: *
Your answer
Navedite poziciju na kojoj trenutno radite: *
Your answer
Opis delatnosti:
Your answer
Vaš E-pošta i telefon su nam potrebni kako bismo vas kontaktirali i poslali potrebne materijale za radionicu, koristićemo ga isključivo sa ciljem informisanja o radionicama. Informacija iz koje kompanije ili organizacije dolazite nam pomaže da definišemo strukturu publike, sa ciljem poboljšanja narednih radionica i vaše interakcije sa nama. Nećemo prodavati, niti sa bilo kim deliti vaše lične informacije, bez vašeg pisanog pristanka i saglasnosti.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of ICT Hub. Report Abuse - Terms of Service