CREATIVE in SOLITUDE
Hallo

Als choreograaf en theatermaker heb ik de voorbije jaren dikwijls samengewerkt met kinderen en jongeren. In deze tijden merk ik dat vele jongeren de moed verliezen. Ze worden moe en zijn gefrustreerd omdat er niet of weinig naar hen wordt geluisterd en ze geen uitlaatklep vinden voor hun creativiteit. Niet evident om nu jong te zijn, op te groeien, de wereld te ontdekken. Hoe is dat dan, vraag ik me af...

Enkele weken geleden ben ik daarom gestart met een nieuw project: 'CREATIVE in SOLITUDE', een project van en voor jongeren. Daarmee wil ik je graag uitnodigen om je (creatieve) stem te laten horen in deze vreemde tijden.

Wat betekenen de regels, de isolatie, de beperkingen en de veranderingen voor jou? Valt het allemaal wel mee of wegen ze zwaar? Hoe ga je om met gevoelens van eenzaamheid en verlies? Voel je je langzaam wegzinken of krijg je net zin om iets nieuws te gaan doen en dingen over jezelf te ontdekken?

CREATIVE in SOLITUDE' is een platform waarop je je gedachten en gevoelens kwijt kan. Dat mag in de vorm van een brief, een fragment uit je dag, een getuigenis, een tekening, een beeld, een gedicht... Het idee is dat ik alle teksten en beelden verzamel en die samenbreng op een website en een Instagram pagina die tijdens de kerstvakantie wordt gelanceerd. #CreativeInSolitude. Tenzij je het anders wil, vermelden we bij je tekst of beeld alleen je voornaam, leeftijd en woonplaats.

Hoe lang of kort je tekst is, of er nog fouten in staan, dat maakt echt niet uit. Met de redactie gaan we ze nog nalezen voor publicatie. Het belangrijkste is dat je een inkijk geeft in je leefwereld, dat je jouw ervaring kan delen, dat je je gedachten en gevoelens kan omzetten in iets moois. Zo kan het project uitgroeien tot een groot creatief netwerk van en voor jongeren waarmee we onze stemmen kunnen bundelen en ook volwassenen, beleidsmakers en organisaties bereiken.

In dit formulier kan je je tekst opladen.
Beelden stuur je met referentie via email naar creative.in.solitude@gmail.com
Door je tekst hier op te laden, geef je toestemming om hem te bewerken en te publiceren op de website en/of Instagram pagina. Als je je tekst liever anoniem publiceert, kan je dat hieronder aanduiden.

Ken je ook vrienden of familie die willen meedoen? Dan mag je deze link zeker doorsturen!

Warme groeten

Zoë Demoustier
Email address *
Naam
Leeftijd *
Woonplaats *
Mijn tekst *
Je mag mijn tekst editen en publiceren op de website en/of Instagram pagina van CreativeSolitude
Clear selection
Je mag mijn voornaam, leeftijd en woonplaats erbij publiceren
Opmerkingen
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy