Aanmeldformulier Oliebollen zaaltoernooi 2023 MHC Alliance Heemstede
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Let op! 

Voor deelname aan het Oliebollen zaaltoernooi verzoeken we je eerst even contact met ons op te nemen via: 
info@oliebollenzaaltoernooi.nl of 
0618 217 001

Groet, de toernooicommissie
Zaalhockey en fun in de kerstvakantie!
MHC Alliance nodigt je uit om mee te doen aan het Oliebollen zaaltoernooi op 2, 3, 4, 5 en 6 januari 2023 in Heemstede. Op de twee velden in de Alliance Arena (nieuwe lokatie!) kunnen de jongens en meisjes van de O16, O14 en O12 categorie meedoen aan het toernooi ter voorbereiding van de zaalcompetitie.

Het toernooi wordt sinds een aantal jaar georganiseerd vanuit een idee van ouders van MHC Alliance als traditie voor de club. Afgelopen edities (voor de Corona periode) speelden bijna 600 jongens en meisjes uit de B-, C- en D-categorie mee. Zaalhockey is een superleuke hockey variant en met dit toernooi willen we het zaalseizoen extra goed benutten! Je kunt lekker oefenen met andere leuke teams en het wordt ook nog een gezellige dag!
Doe je met ons mee?

Iedereen wordt ontvangen met een croissantje en er wordt gezorgd voor lunch, fruit en andere versnaperingen. Er is lekkere muziek tussen de wedstrijden door, je kunt met je team op de foto met reuze oliebollen en er zijn leuke prijzen te verdienen. Natuurlijk ontbreken de (honderden!) oliebollen niet!

Het is een recreatief toernooi voor de teams vanaf de 1e klasse en lager:
  • Maandag 2 januari - Meisjes O12
  • Dinsdag 3 januari - Meisjes O14
  • Woensdag 4 januari - Jongens O16 (halve dag)
  • Donderdag 5 januari - Jongens O14 en jongens O12
  • Vrijdag 6 januari - Meisjes O16
Het toernooi is van 09.00-16.00 uur (jongens O16 van 09.00-13.00). We streven naar 100 minuten hockey per team. Zaalschoenen, bitje en zaalsticks zijn verplicht. Ieder team zorgt ook voor een geschikte scheidsrechter voor hun klasse.

Om de kosten te dekken is het inschrijfgeld per team € 200,- voor 10 spe(e)l(st)ers + 2 begeleiding inclusief lunch. Extra begeleiding en extra speelsters betalen € 10,- pp.

Wees er snel bij want we hebben maar beperkt plaats per klasse. Als de poules vol zitten kom je op de reservelijst te staan. Als er dan eventueel een team uitvalt komt de eerstvolgende op de reservelijst daarvoor in de plaats.

Submit
Clear form
This form was created inside of Oliebollen zaaltoernooi MHC Aliance. Report Abuse