Ilmoittautuminen Hiiligrilliin 25.1.2021
Huom. Hiiligrilli siirtyy tammikuulle -> 25.1. klo 13:15-14:30

Hiiligrilli – mausteisia ilmastopaloja päättäjien käristettäväksi

Tervetuloa mukaan!

Hiiligrilli on keskustelutilaisuus, jonka osallistujia käristetään ilmastokysymyksillä. Marinadina toimivat lukiolaisten kiperät kommentit ja kysymykset ihmisille, joilla on oikeasti valtaa muuttaa lukioiden ilmastoarkea. Pääteemat ovat ruoka, energia ja liikenne. Katsojat äänestävät osallistujien joukosta rohkeimman kommentoijan ja uskottavimman keskustelijan. Kuka saa Kultainen sädekehä -palkinnon? Mikä taho auttaa lukioiden hiilijalanjäljen pienentämisessä parhaiten?

Grillattavaksi saapuvat Oulun Energian energiantuotannon liiketoimintajohtaja, Valion Maikkulan tehtaan johtaja, Oulun seudun joukkoliikennejaoston varapuheenjohtaja, ilmastotutkija Oulun yliopistolta, Maa- ja metsätalousministeriön asiantuntija sekä Oulun lukiojohtaja.

Grilli kuumenee yliopiston Tiedepuutarhalla maanantaina 25.1.2021 klo 13:15-14:30. Keskustelua värittää improvisaatioteatteri sekä Jukka Takalon musiikki. Grilliin on helppo hypätä mukaan. Tapahtuma striimataan lukioille livenä luokkakohtaisesti.

Jos olet jo ilmoittautunut mukaan ja uusi ajankohta on sopiva, kuittaatko minulle osoitteeseen paula.ratava@ouka.fi. Mikäli ilmoittautumistietoihin tulee muutoksia, voit täyttää uuden lomakkeen tai laittaa tiedot minulle sähköpostitse.

Mikäli haluat ilmoittautua uutena mukaan tammikuulle, voit tehdä sen oheisella lomakkeella.

Pyydämme ilmoittautumista viimeistään maanantain 11.1. aikana. Lähetämme ilmoittautuneille osallistumisohjeet sekä tietopaketin, johon opiskelijat voivat tutustua ja miettiä ennakkoon kysymyksiä ja kommentteja. Striimin aikana on mahdollista kommentoida keskustelua etänä.

Terveisin,
suunnittelutiimi

Lisätietoja: paula.ratava@ouka.fi, puh. 040 593 1963
Osallistun opiskelijaryhmän kanssa Hiiligrilli-striimiin 25.1. klo 13:15-14:30. *
Montako opiskelijaa osallistuu Hiiligrilli-striimin katsomiseen? *
Nimi: *
Koulu: *
Sähköposti: *
Puhelinnumero: *
Lisätietoja, toiveita, kysymyksiä?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy