Hiidenkiertäjien ilmoittautuminen Kangasala-Jukolaan
Jukolan ja Venlojen viestit kilpaillaan tänä vuonna Kangasalla 15-16.6.2019 www.jukola.com
Hiidenkiertäjät maksaa seuran kaikkien joukkueiden ilmoittautumisen Jukolan ja Venlojen viesteihin. Joukkueissa voivat suunnistaa kaikki jäsenmaksunsa maksaneet vuonna 2004 tai aiemmin syntyneet seuran jäsenet. Suunnistusliiton lisenssiä ei tarvita tässä kilpailussa.
Viestijoukkueiden ensimmäinen ilmoittautumisporras umpeutuu 31.1.2019. Jotta voisimme ilmoittaa ensimmäisessä vaiheessa ja edullisimmalla mahdollisella hinnalla jo ainakin lähes oikean määrän joukkueita, pyritään halukkaiden määrä kartoittamaan jo sitä ennen. Ilmoita halukkuutesi Venlojen tai Jukolan viestiin tämän lomakkeen kautta. Aiemmista vuosista poiketen, kaikki Hiidenkiertäjien ilmoittautumiset kerätään tämän lomakkeen kautta, eli kukaan EI ilmoita halukkuuttaan IRMA:n kautta.

Lomake on tässä alla.

Jos sinulla on jo nyt valmis joukkue tai osa joukkueesta, kerro se ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautumiset ovat niin sitovia kuin ne tammikuussa voivat olla. Muutokset ja peruutukset ovat ilmoittautuneiden omalla vastuulla. Aina voi sattua joku loukkaantuminen tai sairastuminen, joka estää osallistumisen, mutta ilmoittautuessaan on hyvä asennoitua niin, että aikoo myös osallistua, jos ei satu mitään yllättävää. Aiemmista vuosista viisastuneena, tavoite on kuitenkin se, ettei meidän tarvitsisi tänä vuonna käyttää yhtä paljon ylimääräistä aikaa poisjääntien paikkailuun.

Joukkueita ilmoitetaan niin paljon, että kaikki tammikuussa ilmoittautuneet pääsisivät juoksemaan, mutta kuitenkin siten, että jos halukkaita on esimerkiksi 7 täyttä joukkuetta ja 1-2 ylimääräistä juoksijaa miehissä tai naisissa, joukkueita ilmoitetaan vain 7. Poisjääntejä tulee aina, eikä kenenkään ole mukava juosta vain yhden juoksijan joukkueessa. Muistutuksena, että yhden joukkueen hinta on jo tässä vaiheessa 180€ (V)/ 315 € (J), tämän vuoksi ylimääräisiä joukkueita ei ole taloudellisesti mielekästä ilmoittaa.

Joukkueiden määrää laskettaessa pyritään ottamaan myös huomioon osuusvaatimukset ja -toiveet. Sekä naisissa että miehissä on vain kaksi selvästi lyhempää osuutta, joten kaikki eivät ikävä kyllä voi kuitenkaan juosta vain näitä osuuksia, vaikka niin haluaisivatkin. Lisäksi jonkun pitää myös aina aloittaa ja olla ankkurina. Otattehan tämän huomioon osuustoiveitanne ilmoittaessa ja teette toivomusesityksen selkeästi. Osuustoiveita varten on oma kenttänsä ilmoittautumislomakkeessa.

Jos suunnistusinnostus iskee vasta keväällä, toukokuun ilmoittautumiskynnyksellä voidaan tarvittaessa ilmoittaa vielä lisää joukkueita, mutta osallistumismaksu on tällöin kuitenkin n. 20 % kalliimpi. Tämän vuoksi ajoissa ilmoittautuminen on kannattavaa, koska tällöin seuralla jää resursseja käytettäväksi enemmän myös muuhun toimintaan jäsenten eduksi.

Jukolan majoitusteltta-alueelta on jo varattu Hiidenkiertäjien majoitusalue (5* 10x10 m majoitusruudut) ja lisäksi kisapaikalle on varattu tuulisuojateltta seuran joukkueita varten.

Ilmoita halukkuutesi osallistua Jukolan tai Venlojen viestiin ensi kesänä viimeistään 30.1.2019 lomakkeen kautta. Ilmoittautuminen on jokaisen omalla vastuulla, olit sitten tuleva ykkös- tai kuntojoukkueen suunnistaja.

Ilmoittautumisten tarkastelu: https://docs.google.com/spreadsheets/d/19f-Yc9646e3gk7lm48nKGWzfQgG54FadEuJ-RPodVSw/edit?usp=sharing

Joukkueiden kokoajien puolesta,
Ville & co.

Nimi / Name *
Your answer
Syntymävuosi / Year of birth *
Your answer
Puhelinnumero / Phone number *
Tämä on piilotettu vastausten tarkastelusta, mutta sitä tarvitaan mahdolliseen yhteydenottoon. / Answer is hidden from public results, but will be used in case you need to be contacted.
Your answer
Ilmoittaudun Venlojen tai Jukolan viestiin / Entry to Venla or Jukola relay *
Ilmoittautumisen lisätiedot tai osuustoiveet / Additional information regarding entry, team line-up or preferred legs.
Kerro tähän mahdollinen valmis joukkue, joukkuekaveritoive tai osuustoive. Kaikkien mahdolliseen valmiiseen joukkueeseen kuuluvien on ilmoittauduttava kuitenkin myös itse.
Your answer
Muut lisätiedot / Other additional information
Jotain muuta lisätietoja.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service