Prijavni obrazac - YOGA FOR THE SPECIAL CHILD® - Basic 1, Hrvatska 10. - 15. 5. 2019.
Molimo ispunite sva polja
Prezime *
Your answer
Ime *
Your answer
Datum rođenja *
Your answer
Zanimanje *
Your answer
Spol *
Adresa stanovanja *
Molimo napišite punu adresu sa poštanskim brojem
Your answer
Država *
Your answer
Broj telefona *
Your answer
Da li imate dijete koje ima tjelesne teškoće? *
Da/Ne (molimo vas opišite)
Your answer
Hatha Yoga nivo *
E - mail adresa *
Your answer
Kontakt u slučaju nezgode *
Molimo upišite ime i broj
Your answer
Da li ste pohađali neki od programa Yoga for the special child? Ako da, gdje i kada. *
Your answer
Želim prisustvovati programu u *
molimo upišite državu
Your answer
Želim pohađati program koji se održava *
molimo upišite datum
MM
/
DD
/
YYYY
Lokacija programa *
Your answer
Za neke ljude iskustvo pohađanja edukacije za učitelja ovog programa može biti duboko emocionalno povezujuće. Istovremeno taj proces može biti i iscjeljujući i stresan. Ako imate povijest duševnih bolesti kao što se depresija, tjeskoba, šizofrenija, bipolarni poremećaj, posttraumatski stres ili bilo koju vrstu psihoze, bilo bi od velike važnosti da vaš učitelj to zna, kako bi mogao prilagoditi program vašim potrebama. Ako uzimate bilo kakve lijekove ili ste bili hospitalizirani zbog bilo kojeg gore navedenog stanja, molimo da opišete detaljnije. *
Your answer
Molimo nabrojite lijekove koje uzimate *
Your answer
Uvjeti
1. Da biste potvrdili vašu rezervaciju, molimo vas da uplatite iznos od 1500,00 KN. Puna uplata mora biti uplaćena 30 dana prije datuma početka programa. Za detalje upite možete slati na gitazenspace@gmail.com.

2. Sve uplate su nepovratne, osim ako je program otkazan od strane Yoga for the special child (YSC), i u tom slučaju povrat uplate je u cijelosti. Međutim, YSC nije odgovoran za troškove putnih karata ili hotela pod bilo kojim uvjetima.

3. Ako polaznik otkaže svoj dolazak 10 dana prije datuma početka programa, tako da obavijesti YSC u tom vremenskom periodu, 600,00 KN će se oduzeti od sume koja je uplaćena kako bi se pokrili administrativni troškovi. Preostali iznos od 900,00 KN može se unutar godine dana iskoristiti kod prijave za naredni odabrani program. U slučaju da se prijava na naredni program ne uradi tokom godinu dana, cijeli iznos ostaje kod YSC.

4. Ako polaznik otkaže svoj dolazak manje od 10 dana prije datuma početka programa, iznos od 1500,00 KN će se obračunati kao administrativni trošak. Uplaćeni iznos veći od 1500,00 KN, ostaje kod YSC i može se unutar godine dana iskoristiti kod prijave za naredni odabrani program. U slučaju da se prijava na naredni program ne uradi tokom godinu dana, cijeli iznos ostaje kod YSC.

5. Potpisujući, ja, prijavitelj, slažem se sa ovim uvjetima.

Ime i prezime *
Your answer
Datum *
MM
/
DD
/
YYYY
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service