HYAL ry - Jäsenhakemus
HYAL ry kokoaa yhteen aktiiveja kaikilta Helsingin yliopiston kampuksilta. Yhdistyksen tarkoitus on valvoa Helsingin yliopiston opiskelijoiden yleisiä ja yhteisiä etuja yliopistossa, yhteiskunnassa sekä Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan (HYY) edustajistossa ja muissa elimissä. HYAL on puoluepoliittisesti sitoutumaton ja poikkitietellinen järjestö, joka välittää tietoa ylioppilaskunnan sekä aine- ja tiedekuntajärjestöjen välillä.

HYAL pitää jäsenistään ja jäsentensä tiedoista jäsenrekisteriä, jonka pitämisestä on koostettu jäsenrekisterin tietosuojaseloste. Lisätietoa tästä saat puheenjohtajalta: pj(a)hyal.fi tai jäsenvastaavalta: jasenasiat(a)hyal.fi.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Haen HYAL ry:n jäseneksi. *
Etunimet *
Sukunimi *
Kotipaikkakunta *
Sähköpostiosoite *
Missä tiedekunnassa opiskelet pääasiallisesti *
Required
Ainejärjestösi *
Mihin ainejärjestöön tai vastaavaan kuulut?
Opiskelijanumero *
Opinto-oikeutesi päättymisajankohta? *
Haluatko liittyä HYALin discord serverille? Discordissa tapahtuu HYALin sisäinen viestintä, joka aikaisemmin on tapahtunut esimerkiksi facebookissa.
Clear selection
Haluatko liittyä HYALin jäsenten sähköpostilistalle? Listalla julkaistaan HYALin jäsentiedotetta sekä mahdollisesti muuta tärkeää yhdistyksen toimintaan liittyvää informaatiota. *
Hyväksyn, että tietoja käsitellään HYALin tietosuojaperiaatteiden ja jäsenrekisteriselosteen mukaan. (Selosteen saa nähtäville pyytämällä pj@hyal.fi) *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.