Ledenbestand Skuytevaert
Zoals afgesproken tijdens de laatste ledenvergadering hierbij het verzoek van het bestuur om nadere informatie te verstrekken met betrekking tot het lidmaatschap.

Ten eerste zijn we een e-mailadressenbestand aan het maken zodat we in de toekomst uitnodigingen, facturen en informatie per e-mail kunnen versturen. We hebben inmiddels al een behoorlijk aantal adressen, maar nog lang niet allemaal. We verzoeken daarom ook om uw emailadres door te geven via de website van Skuytevaert.

Verder willen we het ledenbestand van de vereniging beter inzichtelijk krijgen. Van persoonlijke en aspirant leden hebben wij de meeste gegevens in de ledenadministratie zitten, maar van een groot aantal gezinsleden is het niet altijd duidelijk wie er lid zijn van de vereniging. Het is voor Skuytevaert van groot belang om een goed inzicht te hebben in de samenstelling van de vereniging, zodat hier het beleid op afgestemd kan worden. We vragen iedereen met een gezinslidmaatschap dan ook om de huidige gezinssamenstelling en geboortedata van de kinderen door te geven. Met al deze gegevens krijgen wij een goed beeld van de samenstelling van de vereniging en kunnen wij voor de toekomst een gericht beleid uitstippelen.

Een ieder alvast bedankt voor de medewerking.
Persoonlijk
Vul hieronder uw eigen gegevens in
Lidnummer *
Your answer
Voornaam *
Your answer
Tussenvoegsel *
Your answer
Achternaam *
Your answer
Geslacht *
Adres *
Your answer
Postcode *
Your answer
Woonplaats *
Your answer
E-mail adres *
Your answer
Geboortedatum (LET OP HET FORMAAT) *
MM
/
DD
/
YYYY
Telefoonnummer *
Your answer
Hobby *
Required
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service