Proof of Concept Program
CHESTIONAR: INTERVIEVAREA POTENȚIALILOR BENEFICIARI AI PROGRAMULUI PROOF OF CONCEPT

Stimați Start-up-uri & IMM-uri,

Programul Proof of Concept (validarea conceptului) urmărește să sprijine cercetarea, dezvoltarea și inovarea la nivel de firmă, oferind granturi pentru validarea viabilității tehnice sau potențialului practic al invențiilor și pentru susținerea inovării în afaceri. Obiectivul este stimularea noilor afaceri și noilor activități în afaceri mature.

Pentru a regla proiectarea Programului Proof of Concept, am dori să realizăm un chestionar pentru a înțelege nevoile și cerințele start-up-urilor și IMM-urilor ca potențiali beneficiari ai granturilor.

Chestionarul vizează antreprenori, manageri și angajați din start-up-uri și IMM-uri românești care inovează în cadrul organizației. Compania dvs. trebuie să aibă o vechime de cel puțin 1 an și fie deja inovați sau planificați să inovați.

Programul Proof of Concept va fi implementat în cadrul angajamentului cu Direcția Generală Politică Regională și Urbană, Autoritatea de Management a Programului Operațional Regional, Agențiile de Dezvoltare Regională și Grupul Băncii Mondiale pentru a sprijini inovarea în toate regiunile României.

Definiție: Proof of concept (validarea conceptului) este definit ca un proces legat de timp și verificabil propus de o unitate de afaceri. În această perioadă, o idee, produs sau serviciu este testat pentru a demonstra fezabilitatea sa tehnică sau potențialul său practic.

Formularul ar trebuie să rețină nu mai mult de 8 minute pentru a fi completat.

Vă mulțumim pentru participarea la acest chestionar.
Grupul Băncii Mondiale
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy