Paklenica - nedjelja, 11. 04. 2021.
Ispunjavanjem ove forme prijavljujete se za gore navedeni planinarski izlet. Prijave se primaju do četvrtka, 08.04.2021. godine, a do tog datuma se možete i odjaviti od izleta. Nakon tog datuma odjave su moguće samo ako postoji lista čekanja, u protivnom si morate sami pronaći zamjenu ili platiti kao da ste na izletu bili. Slanjem ove prijave prihvaćate cijenu i uvjete navedene u opisu izleta. Ide se osobnim automobilima, 4 osobe po automobilu, bilo bi poželjno da se sudionici međusobno dogovore tko će se zajedno vozit. Cijena prijevoza osobnim automobilom je 300-350 kn (ovisno o popunjenosti). Molimo vas da kod prijave navedete da li ste u mogućnosti voziti svojim automobilom (vozači ne sudjeluju u troškovima prijevoza). Za odjavu ili više informacija kontaktirajte vodiče: Mladen Mavrin (098/922-7690) i Siniša Horvat (098/493-090). Napomena: Odazivom na izlet svaki pojedinac potvrđuje da ispunjava zdravstvene i psihofizičke uvjete za sigurno sudjelovanje na istom, da izletu pristupa na osobnu odgovornost te da će se u skladu s planinarskom etikom pridržavati plana izleta, odluka i uputa vodiča kao i svih epidemioloških mjera propisanih od strane nadležnih tijela. Vodič ima pravo izmjene programa izleta obzirom na objektivne okolnosti na terenu. Hvala na razumijevanju.
PD BUNDEK MURSKO SREDIŠĆE - PRIJAVA IZLETA
Ime *
Prezime *
Broj telefona *
Polazak: *
Mursko Središće (autobusna) - 5:00 h / Čakovec (Parkiralište Euro-Unit) - 5:15 h
Auto? *
Da li možete voziti vlastitim automobilom? Da znamo na koliko automobila i vozača možemo računati. Vozač koji vozi svojim automobilom ne plaća troškove putovanja.
Planinarsko društvo *
Planinarska društva prema postojećem Zakonu o pružanju usluga u turizmu smiju organizirati izlete samo za članove Hrvatskog planinarskog saveza (HPS) sa plaćenom članarinom (članskom markicom) za tekuću godinu. Zbog toga vas molimo da potvrdite da ste član nekog planinarskog društva sa plaćenom članarinom (markicom) za tekuću godinu.
Potvrda plaćanja: *
Cijena prijevoza je 300-350 kn. Ovim putem potvrđujem da ću navedeni iznos platiti na dan izleta.
Required
Potvrda: *
Potvrđujem da sam razumio sve uvjete i cijenu i želim sudjelovati na izletu. Potvrđujem da dajem privolu Planinarskom društvu Bundek iz Murskog Središća za korištenje mojih podataka (ime, prezime, broj telefona) u svrhu organizacije i realizacije ovog planinarskog izleta. Svaki davatelj privole može zatražiti pristup svojim podacima, ograničavanje obrade podataka, kao i zatražiti brisanje istih. Prijavom na izlet svi sudionici pristaju da se fotografije snimljene tijekom i nakon izleta mogu koristiti za potrebe promocije samog izleta kao i Planinarskog društva Bundek iz Murskog Središća, budućih aktivnosti i planinarstva u cjelini, te da mogu biti objavljene na web i Facebook stranicama Društva, kao i u tiskanim i elektroničkim medijima za potrebe promocije Društva i planinarstva u cjelini.
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy