KRACHT.WONEN W13 : aanmeldingsformulier
Met dit formulier stelt u, samen met de betrokken dienst, de vraag naar een (tijdelijke) woning en/of ondersteuning aan huis.

Om de situatie te kunnen inschatten en te zien of er een aanbod mogelijk is, vragen we u onderstaand formulier in te vullen. Uw contactpersoon bezorgt dit aan het meldpunt kracht.wonen waarin verschillende organisaties samenwerken.

Wie werkt samen ?

Het aanbod van woningen zijn tijdelijke woningen van 1 van de 14 OCMW’s in de regio : Anzegem, Avelgem, Deerlijk, Harelbeke, Kortrijk, Kuurne, Lendelede, Menen, Spiere-Helkijn, Waregem, Wervik, Wevelgem, Wielsbeke, Zwevegem.
De vraag naar begeleiding of ondersteuning aan huis wordt bekeken met het dedicated team. Hierin zijn volgende organisaties vertegenwoordigd : Groep Ubuntu (gehandicaptenzorg), Vesta (Psychiatrische thuiszorg), W13, CAW (Centrum Algemeen Welzijnswerk), vzw Kompas (Drughulpverlening)
Bij elke toewijzing van een woning worden lokale afspraken gemaakt met het OCMW waar de woning gelegen is en de begeleidende dienst.

Het meldpunt legt de verdere contacten met de aanmeldende dienst en probeert op korte termijn een antwoord te geven.
Het aanbod aan woningen en begeleiding blijft beperkt waardoor we niet voor iedereen een positief antwoord kunnen bieden.

Email address *
Toestemmingsformulier
Hieronder vindt u de link naar het toestemmingsformulier dat ondertekend moet worden door de cliënt en dat u als aanmelder moet bijhouden.
http://www.welzijn13.be/content/toestemmingsformulier
Toestemming cliënt *
Required
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service