Tűzvédelmi szakvizsga jelentkezési lap
Kérjük, hogy a tűzvédelmi szakvizsgára való jelentkezéshez a szakvizsgán résztvevő személy adataival töltse ki az alábbi jelentkezési lapot.

Több vizsgatípust is bejelölhet, így egy nap alatt több foglalkozáshoz is megszerezheti a tűzvédelmi szakvizsgáját.

Tűzvédelmi szakvizsgát rendszerint kéthetente tartunk (általában a hónap első és harmadik keddjén).
A jelentkezési lapon ki tudja választani a helyszínt és az időpontot, hogy mikor és hol szeretne résztvenni.
Az itt található, előre meghirdetett oktatási napok néha módosulhatnak, pár napot csúszhatnak (nagyon ritkán). A jelentkezéskor megjelölt tanfolyam időpontja előtt kb. 7-10 nappal részletes tájékoztatót küldünk Önnek, az abban szereplő időpont a végleges időpont.

Jelentkezés után azonnal megjelenik egy ablak a további teendőkkel, kérem, azt olvassa el figyelmesen, a felkészítő (távoktatási) anyagot is onnan tudja majd letölteni.

Bármilyen kérdése esetén Dobai Róbert szakvizsgaszervező kollégánkat a (06) 70/332-8318 telefonszámon vagy a drdobai@gmail.com email címen tudja elérni.

Jelentkezés után küldje el email-ben vagy faxon az alábbi végzettségeket igazoló bizonyítvány másolatát  a drdobai@gmail.com email címre. Ha nem tudja elküldeni, legvégső esetben hozzon másolatot a vizsgára. (Ez utóbbit nem javasoljuk, mert ha esetleg otthon felejti, nem vizsgázhat!)

     -  Ha Ön 4-es, 12-es, 13-as, 15-ös, 16-os foglalkozási ágra jelentkezett: műszaki vagy építőipari vagy tűzvédelmi eszköz- és rendszerszerelő, karbantartó szakképesítés (OKJ-s vagy szakmunkásbizonyítvány) vagy érettségi bizonyítvány szükséges
     -  Ha Ön a 14-es foglalkozási ágra jelentkezett: erősáramú berendezések időszakos felülvizsgálója vagy műszaki mérnöki végzettség igazolása szükséges
     -  Ha Ön az 5-ös foglalkozási ágra jelentkezett: műszaki szakképesítés vagy érettségi bizonyítvány szükséges.

Oktatásszervező cég adatai: Kling Munkavédelmi Kft. 1112 Budapest, Rétköz u. 75. fszt. 1. Adószám: 14441345-2-43. Cg. 01-09-387671. Oktatásszervezői regisztrációs szám: SZ187/1-2-3-4-5-6-7-12-13-14-15-16/01/2021. Felnőttképző nyilvántartásba vételi szám: B/2020/000629
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy