Inscripció conferència Suso de Toro
L'escriptor gallec Xesús Miguel de Toro Santos, més conegut com a Suso de Toro (Santiago de Compostel·la, 1956) impartirà el 17 de maig a les 19.00h, al Centre Cultural La Mercè de Girona, la conferència 'Literatura i llibertat', dins del cicle 'Nous referents pel canvi social' que organitza anualment el Festival ÍTACA Cultura i Acció. Llicenciat en Art Modern i Contemporani per la Universitat de Santiago de Compostela, Suso de Toro ha publicat més d'una trentena de llibres en gallec de narrativa, teatre i assaig, una prolífica obra literària que va fer-lo mereixedor del Premio Nacional de Narrativa l'any 2003. És també dramaturg, guionista de televisió i col·laborador habitual en diversos mitjans de comunicació, com eldiario.es o el diari Ara.

Llei de Protecció de dades
Les dades personals que ens faciliteu, rebran un tractament informatitzat i s'incorporaran de forma confidencial en un fitxer sota la responsabilitat de Link Produccions SL, amb la finalitat de gestionar o confirmar la compra venda d’entrades o incidències relacionades amb el procés de compra, per l’esdeveniment concret o per les activitats culturals que ofereixen els responsables de l’organització, en el present “FESTIVAL ÍTACA, CULTURA I ACCIÓ”

En cap cas aquest fitxer se cedirà o es vendrà a altres empreses sense el vostre permís previ i explícit. L’única comunicació de dades que es realitzarà és al propi organitzador a l’efecte de complir les normatives legals. Una vegada tancat l’esdeveniment sense l’existència d’incidències, les dades únicament romandran en poder de l’organitzador i per tant Link Produccions SL procedirà a la destrucció de les dades. També s’informa que l’empresa KoobinEvent SL és l’empresa que presta el software específic de gestió i venda, sense que estigui facultada per realitzar cap tractament.

De conformitat amb la llei de protecció de dades (LOPTD), Llei orgànica 15/1999 del 13 de desembre, teniu dret a accedir a aquesta informació, rectificar-la, cancel•lar-la, i en el seu cas, revocar el vostre consentiment al tractament i altres drets possibles derivats de la normativa europea, a tal efecte es posa a disposició dels usuaris afectats la nostra adreça postal Carrer Pedret 110 Girona o electrònica: info@linkproduccions.com. Per a més informació podeu igualment consultar el nostre avís legal i política de privacitat al web www.linkproduccions.com.

Qualsevol dret que es pugui exercir serà igualment comunicat a l’Organitzador de l’esdeveniment a l’efecte de garantir el coneixement de la sol·licitud per totes les parts implicades.

Nom i Cognom *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Nombre de places *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service