Workshop : “Atelier de creatie cu lavanda” sustinut de Diana de la Purple Lands (VegFest 2022)
Completând acest formular îți transmiți intenția de a participa la unul dintre workshopurile organizate în cadrul evenimentului Vegfest București din perioada 17-19.06.2022 la Casa Universitarilor.

Participarea la atelier se poate face în baza achitarii unei taxe de participare în valoare de 15-30 lei în funcție de buchețelul sau aranjamentul de flori pe care îl vei pregăti în cadrul atelierului și îl vei lua acasă cu tine.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Dacă până acum nu ai reușit să vizitezi un lan de lavandă pentru a-ți face singur un buchețel sau un aranjament floral cu lavandă, vine lanul la tine. Împreună realizăm cele mai parfumate buchețele și aranjamente cu lavandă prospătă din cultura BIO. Prețul pentru buchețele este de 15 lei, iar pentru aranjamente este de 30 lei, iar tu vei pleca acasă cu minunatul buchet sau aranjament pregătit în cadrul acestui atelier.
Nume participant *
Adresă mail
Număr telefon de contact *
Data organizării acestui workshop: *
Required
Sunt de acord cu plata unei taxe de participare în valoare de 15/30 lei, sumă care va acoperi cheltuielile de organizare ale acestui workshop, fără a genera profit. *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy