Формулар за организирање на советување
Институтот за стратешки истражувања и едукација – ИСИЕ во соработка со Асоцијацијата за развојни иницијативи - Зенит во рамките на проектот „Спречување на малолетничката делинквенција: Иновација во превенцијата и социјалната инклузија“ нуди можност за организирање на бесплатно советување за младите луѓе, родителите, наставниците и социјалните работници за прашања поврзани со спречувањето на малолетничката делинквенција. Преку пополнувањето на овој формулар можете да закажете советување за вашите конкретни потреби. Советувањето го спроведуваат обучени младински и социјални работници. Овој проект е финансиран од Европската Унија.
Име
Your answer
Презиме
Your answer
Возраст
Your answer
Град
Your answer
Статус
E-mail
Your answer
Контакт телефон
Your answer
Накратко, опишете ја ситуацијата со која се соочувате!
Your answer
Дали станува збор за итен случај?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Zenith. Report Abuse - Terms of Service